Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Threads 31 to 60 of 68

    Forum: 8v Engine Forum

    Discussion forum for 8v engines below 2.0l displacement.

    1. 1.8l 8v running rough

      Started by Cominco, 03-01-2014 11:28 PM
      • Replies: 13
      • Views: 783
      03-22-2014, 08:47 PM Go to last post
      • Replies: 3
      • Views: 291
      03-22-2014, 11:06 AM Go to last post
      • Replies: 2
      • Views: 283
      03-21-2014, 08:01 PM Go to last post
    2. What's the best 1.8 8v head?

      Started by Hobo30, 03-20-2014 01:22 AM
      • Replies: 1
      • Views: 358
      03-20-2014, 03:38 PM Go to last post
    3. 1989 Cabriolet battery light on

      Started by TINKERTELLE, 03-17-2014 01:14 AM
      • Replies: 2
      • Views: 318
      03-19-2014, 09:38 PM Go to last post
    4. Headgasket gone full rebuild...

      Started by A4Quattrot, 12-07-2012 05:46 PM
      2 Pages
      1 2
      • Replies: 65
      • Views: 6,932
      03-17-2014, 02:34 PM Go to last post
    5. 1988 Cabriolet slow cranking

      Started by D-Bug, 03-16-2014 02:06 AM
      • Replies: 1
      • Views: 293
      03-16-2014, 11:58 PM Go to last post
    6. Looking for parts

      Started by omega23607, 03-15-2014 03:39 AM
      • Replies: 0
      • Views: 260
      03-15-2014, 03:39 AM Go to last post
    7. 8v Build~84 Rabbit Wolfsburg Drop top

      Started by Rabbitissimo, 08-11-2010 09:03 PM
      6 Pages
      1 2 3 4 5 ... 6
      • Replies: 177
      • Views: 80,611
      03-14-2014, 06:12 PM Go to last post
    8. 87 gli 8v

      Started by omega23607, 01-22-2014 11:43 PM
      • Replies: 6
      • Views: 588
      03-14-2014, 12:36 AM Go to last post
      • Replies: 1
      • Views: 249
      03-13-2014, 05:21 PM Go to last post
    9. 84 gti rough idle issue

      Started by mafiaman52991, 03-07-2014 06:38 AM
      • Replies: 5
      • Views: 453
      03-13-2014, 10:42 AM Go to last post
    10. What engine block do I have?

      Started by bob_easy, 03-11-2014 02:17 PM
      • Replies: 2
      • Views: 349
      03-11-2014, 05:48 PM Go to last post
    11. 1987 GTI 8v CIS-E Ongoing problems

      Started by Yodaesu, 02-20-2014 12:24 AM
      • Replies: 18
      • Views: 1,102
      03-10-2014, 10:48 PM Go to last post
    12. So frustrated! (Coolant issues)

      Started by rabbit2.0, 03-06-2014 06:35 PM
      • Replies: 7
      • Views: 760
      03-08-2014, 07:51 PM Go to last post
    13. Alright, this is getting confusing...

      Started by muttonchops, 03-04-2014 08:21 PM
      • Replies: 2
      • Views: 380
      03-07-2014, 07:40 PM Go to last post
    14. NJ emissions failed. aba 2.0 8v

      Started by WHITETRASHNJ, 03-07-2014 12:46 PM
      • Replies: 0
      • Views: 239
      03-07-2014, 12:46 PM Go to last post
    15. Mk1 - electrical problems

      Started by jmland, 03-04-2014 11:00 PM
      • Replies: 1
      • Views: 317
      03-06-2014, 11:19 AM Go to last post
      • Replies: 2
      • Views: 341
      03-06-2014, 11:07 AM Go to last post
    16. Enlargement of lifter bore with temperature

      Started by clyde, 02-16-2014 02:30 PM
      • Replies: 6
      • Views: 510
      03-05-2014, 09:26 AM Go to last post
    17. Oil light flashing and buzzing randomly??!!?

      Started by Brad99, 02-21-2014 08:54 AM
      • Replies: 5
      • Views: 531
      03-04-2014, 09:08 PM Go to last post
      • Replies: 0
      • Views: 289
      03-04-2014, 07:18 PM Go to last post
    18. Car turns off if I turn on my lights

      Started by Lapeka, 03-03-2014 05:56 PM
      • Replies: 1
      • Views: 375
      03-03-2014, 07:37 PM Go to last post
    19. 1.6L Carb Cylinder head, questions...

      Started by 2mAn, 02-21-2014 12:47 PM
      • Replies: 5
      • Views: 425
      03-01-2014, 10:20 AM Go to last post
    20. 1986 Audi 4000s 1.8l

      Started by joe jr., 02-18-2014 01:28 PM
      • Replies: 2
      • Views: 470
      02-28-2014, 06:38 PM Go to last post
    21. 79 Wabbit malfunctioning, Bad Bunny!!

      Started by Verdammt, 02-16-2014 01:53 AM
      • Replies: 7
      • Views: 594
      02-28-2014, 03:26 PM Go to last post
    22. 2.0l ABA Coolant Problem (Flashing Light!)

      Started by stealthmagic27, 02-26-2014 12:41 PM
      • Replies: 4
      • Views: 344
      02-28-2014, 10:13 AM Go to last post
    23. cooling fan not turning on

      Started by sbran, 02-27-2014 01:03 PM
      • Replies: 1
      • Views: 280
      02-27-2014, 09:23 PM Go to last post

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Forum Information and Options

    Moderators of this Forum

    Thread Display Options

    Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

    Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

    Order threads in...

    Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

    Icon Legend

    Contains unread posts
    Contains unread posts
    Contains no unread posts
    Contains no unread posts
    Closed Thread
    Thread is closed
    Thread Contains a Message Written By You
    You have posted in this thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •