2.0T FSI, TSI, and TFSI (EA113) Engine Forum - Page 6
Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Page 6 of 538 FirstFirst ... 23456789101656106506 ... LastLast
    Threads 151 to 180 of 16128

    Forum: 2.0T FSI, TSI, and TFSI (EA113) Engine Forum

    Discussion forum for the original EA113 4-cylinder 2.0 liter turbocharged direct injection FSI (VW), TSI (VW), and TFSI (Audi) engine. This forum is sponsored by HS Tuning.

    Sub-Forums Threads / Posts  Last Post

    1. Forum for vendors to post announcements, deals, group buys, and more.

      Forum Actions:

      Forum Statistics:

      • Threads: 191
      • Posts: 1,171
    1. GTi VI water pump/belt mileage

      Started by pstricker, 04-06-2016 08:41 PM
      • Replies: 0
      • Views: 225
      04-06-2016, 08:41 PM Go to last post
    2. Coil pack and plug question

      Started by tchaf1970, 12-22-2012 12:56 PM
      • Replies: 2
      • Views: 1,132
      04-06-2016, 03:02 PM Go to last post
    3. ignition coils replacement options

      Started by FinderRO, 03-30-2014 12:09 PM
      • Replies: 3
      • Views: 895
      04-06-2016, 02:59 PM Go to last post
    4. P0016 Solution Needed!? 2007 Passat 2.0T

      Started by demo865, 07-12-2014 11:33 PM
      • Replies: 13
      • Views: 9,372
      04-06-2016, 01:05 AM Go to last post
      • Replies: 9
      • Views: 685
      04-03-2016, 09:41 AM Go to last post
    5. Open coolant sensor circuit???

      Started by The Mailman, 04-02-2016 08:43 AM
      • Replies: 0
      • Views: 191
      04-02-2016, 08:43 AM Go to last post
    6. Forge Diverter Valve rebuild

      Started by Joop, 03-31-2016 10:20 AM
      • Replies: 2
      • Views: 311
      04-01-2016, 10:37 AM Go to last post
      • Replies: 0
      • Views: 194
      03-31-2016, 11:24 PM Go to last post
      • Replies: 0
      • Views: 117
      03-31-2016, 04:15 PM Go to last post
    7. DIY Valve Colver Gasket Video FSI

      Started by danman132x, 05-11-2013 10:46 AM
      • Replies: 10
      • Views: 1,630
      03-31-2016, 11:39 AM Go to last post
      • Replies: 2
      • Views: 381
      03-30-2016, 12:34 PM Go to last post
    8. 2009 2.0 T bucking at low rpm

      Started by Sk_0n3, 03-28-2016 12:35 AM
      • Replies: 0
      • Views: 172
      03-28-2016, 12:35 AM Go to last post
    9. FSI 2.0T high performance camshaft?

      Started by gavy123456789, 03-18-2016 10:05 AM
      • Replies: 1
      • Views: 341
      03-27-2016, 09:36 PM Go to last post
    10. HELP! Issues with my dv and forge spacer

      Started by VWBoost19, 03-26-2016 08:53 AM
      • Replies: 2
      • Views: 307
      03-26-2016, 11:29 PM Go to last post
    11. HELP! Replaced fuel filter, now car wont start

      Started by Johnnyb5, 03-26-2016 01:01 PM
      • Replies: 3
      • Views: 294
      03-26-2016, 06:01 PM Go to last post
    12. Issues after battery removal

      Started by LR9A_Power, 03-25-2016 06:58 PM
      • Replies: 2
      • Views: 261
      03-26-2016, 05:42 PM Go to last post
      • Replies: 2
      • Views: 349
      03-26-2016, 03:11 PM Go to last post
    13. NSP boost gauge might be failing...help?

      Started by ROH ECHT, 03-23-2016 11:10 PM
      • Replies: 1
      • Views: 267
      03-24-2016, 01:56 PM Go to last post
    14. Code p1545 vagcom... Tb or wiring???

      Started by Spectrogli, 02-28-2016 08:27 PM
      • Replies: 1
      • Views: 209
      03-23-2016, 03:38 PM Go to last post
    15. Strange throttle issue

      Started by LR9A_Power, 03-14-2016 08:38 PM
      • Replies: 8
      • Views: 576
      03-23-2016, 01:08 PM Go to last post
    16. 2.0 A4 no start after cam follower carnage

      Started by Sharino, 03-18-2016 11:52 AM
      • Replies: 9
      • Views: 546
      03-22-2016, 09:59 PM Go to last post
      • Replies: 3
      • Views: 495
      03-22-2016, 09:58 PM Go to last post
    17. mk5 fsi P0100 Code not erasing

      Started by JPeezy, 03-13-2016 10:24 PM
      • Replies: 1
      • Views: 347
      03-22-2016, 01:09 AM Go to last post
    18. bad valve cover = main oil consumption culprit?

      Started by aznsap, 02-21-2015 02:36 PM
      2 Pages
      1 2
      • Replies: 29
      • Views: 4,195
      03-18-2016, 05:50 PM Go to last post
      • Replies: 1
      • Views: 377
      03-18-2016, 07:59 AM Go to last post
      • Replies: 7
      • Views: 1,059
      03-18-2016, 07:14 AM Go to last post
    19. Did I fry my alternator?

      Started by mrfuji, 03-12-2016 06:38 PM
      • Replies: 1
      • Views: 780
      03-17-2016, 03:37 PM Go to last post

    For advertising information click HERE

    Page 6 of 538 FirstFirst ... 23456789101656106506 ... LastLast

    Forum Information and Options

    Moderators of this Forum

    Thread Display Options

    Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

    Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

    Order threads in...

    Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

    Icon Legend

    Contains unread posts
    Contains unread posts
    Contains no unread posts
    Contains no unread posts
    Closed Thread
    Thread is closed
    Thread Contains a Message Written By You
    You have posted in this thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •