Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Search:

    Type: Posts; User: Blueberryyogurt

    Page 1 of 12 1 2 3 4

    Search: Search took 0.24 seconds.

    1. Replies
      0
      Views
      37

      WTB: MOMO hub

      show me what yall got! :wave:
    2. its the wheel 320mm?

      its the wheel 320mm?
    3. Replies
      5,538
      Views
      829,652

      ~~MK3 Picture thread~~

      http://img.tapatalk.com/d/13/12/08/yrahuned.jpg
    4. Replies
      5,538
      Views
      829,652

      ~~MK3 Picture thread~~

      http://img.tapatalk.com/d/13/11/19/2a7esade.jpg
    5. Replies
      25
      Views
      1,073

      Haha.... Up:wave:

      Haha.... Up:wave:
    6. Bump

      Bump
    7. Replies
      5,538
      Views
      829,652

      ~~MK3 Picture thread~~

      http://img.tapatalk.com/d/13/10/29/7uhepu8u.jpg
    8. Replies
      11
      Views
      363

      Just order a new meyle oil pump to see if that...

      Just order a new meyle oil pump to see if that fix the problem
    9. Replies
      11
      Views
      363

      Yes, Yes, Yes.... I'm thinking it's the oil pump...

      Yes, Yes, Yes.... I'm thinking it's the oil pump that it's going bad, because when I give gas the noise goes away... So not enogth pressure going up the head while addleling
    10. How about $40 shipped

      How about $40 shipped
    11. Replies
      11
      Views
      363

      it's an autotech 270 in a OBD1 motor

      it's an autotech 270 in a OBD1 motor
    12. FS: Euro switch with fogs/rear fogs

      $60 obo shipped... It's in mint condition
      http://img.tapatalk.com/d/13/10/28/u8a3uqum.jpg
    13. Replies
      11
      Views
      363

      So I took that valve out and it still the same...

      So I took that valve out and it still the same noise :(.... What it could be? I was thinking the oil pump
    14. Replies
      11
      Views
      363

      True that but when I start it it doesn't make any...

      True that but when I start it it doesn't make any noise... Ok maybe I'll do that lol because the oil is still new and I flush it once already... I saw that you had almos the same problem, how did you...
    15. Replies
      11
      Views
      363

      Oh I change the oil right after braking it in......

      Oh I change the oil right after braking it in... Valvolin with a Bush filter
    16. Help with the oil filter housing valve

      So some of you guys know the little problem I had with the new hydraulic lifters that I install with the cam, the "ticking" noise after the oil get it's temperature... I fixed the problem "temporary"...
    17. Replies
      11
      Views
      363

      Help with the oil filter flange

      So some of you guys know the little problem I had with the new hydraulic lifters that I install with the cam, the "ticking" noise after the oil get it's temperature... I fixed the problem "temporary"...
    18. Replies
      243
      Views
      18,366

      MK3 Instagram Thread

      @jaaaromee http://img.tapatalk.com/d/13/10/23/hemy6a9u.jpg
    19. Replies
      5,538
      Views
      829,652

      ~~MK3 Picture thread~~

      http://img.tapatalk.com/d/13/10/22/tesenuqa.jpg
    20. Update?

      Update?
    Results 1 to 20 of 225
    Page 1 of 12 1 2 3 4