Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Search:

    Type: Posts; User: littlenumnuts

    Page 1 of 13 1 2 3 4

    Search: Search took 0.40 seconds.

    1. Replies
      5
      Views
      193

      ttt

      ttt
    2. Replies
      5
      Views
      193

      Ttt

      Ttt
    3. Replies
      5
      Views
      193

      Ttt

      Ttt
    4. Replies
      5
      Views
      193

      ttt

      ttt
    5. Replies
      5
      Views
      193

      Ttt

      Ttt
    6. Replies
      5
      Views
      193

      WTB: Front Bumper

      I got a 04 BMP GLI I'm lookin to find a front bumper and front lip with the rub on it don't care about color the closer to nyc the bette. Please lmk what you guys have thanks
    7. Pm'd you about the intercooler and ebrake handle...

      Pm'd you about the intercooler and ebrake handle never got a reply
    8. Replies
      2
      Views
      104

      Wtb shifter bracket

      Lookin for a 6 speed shifter bracket the one that bolts up to the tranny and you slide the cables thru them Lmk!!
    9. Replies
      34
      Views
      1,087

      yea i did and everything is fine. one of my...

      yea i did and everything is fine. one of my friend helped me ask a performace shop for osme info and they were saying that if i am runnin mafless that i shouldnt even be throwing those codes........
    10. Replies
      7
      Views
      628

      ttt

      ttt
    11. Replies
      34
      Views
      1,087

      okie so i checked all the wirings goin from the...

      okie so i checked all the wirings goin from the map plug back to the ecu same with cam and crank plugs all wires are good.... what else can it be.... this is so annoying. can this be a tuning issue?
    12. Replies
      7
      Views
      628

      ttt

      ttt
    13. Replies
      34
      Views
      1,087

      yea i have a mafless tune... so stumped on...

      yea i have a mafless tune... so stumped on this....
    14. Replies
      34
      Views
      1,087

      nah im not misfiring or any of that also i dont...

      nah im not misfiring or any of that also i dont have a maf it is unplugged been running like that for awhile now. But sometimes i do get that lost of throttle.
    15. Replies
      34
      Views
      1,087

      Ive replaced the crank sensor before it is new...

      Ive replaced the crank sensor before it is new how can itell if it wentbad again?
    16. Replies
      34
      Views
      1,087

      No corrosion and what do you mean repair my area?

      No corrosion and what do you mean repair my area?
    17. Replies
      34
      Views
      1,087

      Im sorry i think theres a misunderstanding what...

      Im sorry i think theres a misunderstanding what imeant was i extended the wires a year go when i got the fmic. It ran fine and no cel but than recently i rebuilt my motor and put in a f23 with...
    18. Replies
      34
      Views
      1,087

      thats the thing before I upgraded the turbo I put...

      thats the thing before I upgraded the turbo I put in the eurojet fmic in and that's why I neede longer wires and it was perfectly fine before that and it was a year before I upgraded turbo also the...
    19. Replies
      34
      Views
      1,087

      i replaced new sensors and the harness is used...

      i replaced new sensors and the harness is used heres the thing my map sensor plug wasnt long enough so i made it longer but i doubt that can be the prob i used the same gauge wire and followed each...
    20. Replies
      34
      Views
      1,087

      Umm I have searched I have had this prob since...

      Umm I have searched I have had this prob since last year and like I said I've been doin everything listed above and I finally gave up cause I still can't figure it out and what you posted was no help...
    Results 1 to 20 of 250
    Page 1 of 13 1 2 3 4