Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Search:

    Type: Posts; User: ShooShine

    Search: Search took 0.50 seconds.

    1. Lets make sure I got the Vacuum hoses hooked up...

      Lets make sure I got the Vacuum hoses hooked up right.

      FPR-> right side of Intake Manifold(only small nipple)
      Fuel rail->Intake tube
      EVAP->hard plastic line running under manifold to Throttle...
    2. Well I double checked the seal between the...

      Well I double checked the seal between the throttlebody and intake manifold.
      Still not running right.
      Checked all the air pump hoses, also no leak.

      I'm stumped as too why it won't run and why...
    3. Its reading a random misfire in #3 and #4...

      Its reading a random misfire in #3 and #4 cylinder, we changed the sparkplugs AFTER the initial start up.

      We took the manifold off, rechecked all the vacuum leaks(also listened couldn't find one)....
    4. Had a mechanic friend come over, he says he...

      Had a mechanic friend come over, he says he really thinks the timing jumped a tooth maybe more.
      The timing belt has almost 1/2" of movement, I mean we could slide the belt back and forth on the cam...
    5. Replies
      11
      Views
      1,340

      I wouldn't drive it till I changed the oil, or at...

      I wouldn't drive it till I changed the oil, or at least replaced some oil.
      See if that helps the ticking, and then find the source of your oil loss.
    6. Anybody?

      Anybody?
    7. 99' beetle 2.0, changed valve cover gasket now car won't stay running :(

      Its got a little over 130k miles, 5 speed 2.0 AEG.
      Motor ran fine at this point, strong and steady.
      It was leaking oil pretty bad from the valve cover so I removed the intake manifold, replaced the...
    Results 1 to 7 of 7