jak tam chlopacy![]()
Quote, originally posted by Coupe-20v » x3 Prawdopodobnie najbardziej ulubione slodycze kazdego Polaka. ja jeszcze lubie Prince Polo
![]()
PM For any polishing work, wheel refinishing etc.
Quote, originally posted by PROSTO. » Prawdopodobnie najbardziej ulubione slodycze kazdego Polaka. ja jeszcze lubie Prince Polo
![]()
Dokladnie! Ptasie mleczko i Princessy sa the best. Czasem jeszcze dobre sa Delicje szampanskie ale musza byc naprawde swierze zeby byly dobre. Poza tym kabanosy musza byc w kazdym Polskim domu..![]()
Quote, originally posted by Coupe-20v »
Dokladnie! Ptasie mleczko i Princessy sa the best. Czasem jeszcze dobre sa Delicje szampanskie ale musza byc naprawde swierze zeby byly dobre. Poza tym kabanosy musza byc w kazdym Polskim domu..![]()
X2, swiete slowa
![]()
![]()
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » jak tam chlopacy mamy nareszcie snieg w Chicago, zapowiadaja az do 6" w niektorych miejscach
![]()
![]()
![]()
Siemanko, co tam slychac? Piatek sie zbliza trzeba bedzie znowu zalac morde. U nas w NJ tez cos tam sypie ale huja tego sniegu jest. POlska pokaz w koncu te felgi.Jaki one kolor wogole maja?
zimno strasznie, rano bylo 10F. Drzwi mi zamarly w perelce (geo) i nie moglem ich pozniej za huja zamknacCiekawie bylo jechac po highway z jedna reka na drzwiach
![]()
![]()
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » zimno strasznie, rano bylo 10F. Drzwi mi zamarly w perelce (geo) i nie moglem ich pozniej za huja zamknac Ciekawie bylo jechac po highway z jedna reka na drzwiach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drugi raz mi sie to zdarzylo hehehe, raz w ostatnia zime rok temu, i no teraz. Zajebisty ubaw mam z perelka
![]()
![]()
Whats up guys! I dont understand Polish but I just finally got some pice from when I was in Poland in August. Thought I'd share some with you guys. I had some much fun I cant wait to go back!!![]()
Quote, originally posted by vwracer00 » Whats up guys! I dont understand Polish but I just finally got some pice from when I was in Poland in August. Thought I'd share some with you guys. I had some much fun I cant wait to go back!! ![]()
cool pics bro, and looked like a lot of fun. I remember doing donuts once with that 4wheeler on gravel and that didn't work out to much
![]()
![]()
Quote, originally posted by glimark » http://amkpwa.com/Filmy/TwojeFilmy/KREDENS.wmv kolo sie ujebalo
what a dorks. My neighbor in Poland had 2 Fiat 125p, one was for dailly and other was Sunday queen
![]()
whos up for a good RALLY?the polish auto club of chicago is hosting a rally
dec 16
website ---- http://amkpwa.com/RegistrationForm-Eng1_2007a.asp
let me know if your goin
this is whos coming with me
06 wrx
2.5 rs impreza
04.5 gli
b5 s4
mini cooper s
04 r32
is300
05 wrx
05 sti
rsx type s
03 gti
it's a quite of drive for me, more than 60 miles. I might go just to chill & chat with some people, since my stuff is not coming out of garage.Got a room for me?
![]()
dzisiaj w Chicago noca i jutro rano zapowiadaja az do 1 1/4" LODU + deszcz![]()
![]()
![]()
Ale bedzie jazda rano do pracy
![]()
^^^Jebany, dalej nie pokaze.Wiedzialem ze jak tylko dostaniesz felgi to zrobisz takie zdjecie zeby nikt i tak nie widzial jakie sa. Pokazuje je do kurwy nedzy![]()
![]()
Quote, originally posted by PROSTO. » ^^^Jebany, dalej nie pokaze.Wiedzialem ze jak tylko dostaniesz felgi to zrobisz takie zdjecie zeby nikt i tak nie widzial jakie sa. Pokazuje je do kurwy nedzy ![]()
![]()
![]()
![]()
obiecywal mi zdjecia i to ma mnie zadowolic
![]()
![]()
![]()
Nick, chce isc spasc juz, wiec zapodaj fotencje i bedzie mi sie lepiej spalo![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » ktos ma slownik? ![]()
![]()
sa tam jakies ogloszenia z prostytutkami? bo jak nie to mnie to nieinteresuje
Quote, originally posted by TurboRed GLi » sa tam jakies ogloszenia z prostytutkami? bo jak nie to mnie to nieinteresuje może być
![]()
![]()
dzien dobry![]()
ale jazda dzisiaj rano byla, bokami w kazdy zakret FWD and e-brake robia robote razem
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » dzien dobry ![]()
Dobranoc
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » dzien dobry ![]()
ale jazda dzisiaj rano byla, bokami w kazdy zakret FWD and e-brake robia robote razem
![]()
a ja dzisiaj parefotek znowu zrobilem, bo sie predzej z roboty urwalem...![]()
![]()