Ja to samo teraz robota przychamowala musze kombinowac zeby cos z tego wogole bylo..
No ale jeszcze gora 2 miechy zimy zostalo reszte mam nadzieje sie rozbuja na nowo![]()
Yozima spoks temp na plusie snieg widzialem dwa razy z czego raz odgartalem auto:-) cant w8 for two more months 70+ ajjjj
![]()
x2! plaza by mi sie teraz przydala cholera ...
tutaj u mnie w NJ to jest cos popierdolone z ta pogoda, w jeden dzien jest cieplutko a w drugi snieg kurzy. nienawidze zimy![]()
Tomek jak masz tyle wolnego zagladnij na browara albo w weekend na banke:-)![]()
Ja na pifko zawsze tylko troche daleko mam. moze jak bede z indiany wracal ktoregos wieczoru to zalece zobaczyc twoje nowe zabawki
Mialem robic lazienke ale pierdolone mechico mnie wygryzlo![]()
skad sie muchiachios znalezli w Indianie, hehehe... No dzisiaj w nocy ma troche sypnac sniegiem u nas, bedzie to juz 3 raz w ta zime![]()
zagubila sie menda jedna hehe . szkoda ze nie mam auta na powietrzu latwiej by bylo odsniezac a tak lopatologia mnie czeka
ty potrzebujesz zainwestowac w dobra odsniezarke ziom, kawalek masz teraz wjadu do odrzucenia
Juz zalozone leza i czekaja az reszte dogram.
Aktualnie troche nie mam czasu po robocie bo kupilem autko na handelek
Last edited by dzigit84; 02-27-2012 at 07:47 PM.
Po oklejac listwy, zamontowac hamulce i dopasowac dystanse.
A autko na handelek kupilem o takie
Dzisiaj poskladalem do kupy
muwisz o plastikowych listwach czy chromowanych? Z tego co pamietam to beda w kolorze felg?
Klepales troche forda co?![]()
Tak chrom bedzie w kolorze. No Forda bylo trzeba troche klepnac tu i tam ale jest juz cacy.
Tu reszta fotek
https://picasaweb.google.com/1100918...MqfsJzjxZDELA#
Ten kto nim jezdzil doinwestowal auto i to grubo. mam nadzieje ze sie szybko sprzeda
Witam serdecznie może ktoś z kolegów przybliżyć jakie są koszta wysyłki paczki z usa do polski i kontenera? A także jakieś wiarygodne źródło gdzie szukać części i aut żeby ceny były takie przystępne? Z góry dzięki za odp.
To zalezy jaka paczka jakiej wielkosci i wagi a jezeli chodzi o kontenery to $2700-3500. zawsze mozesz dolaczyc sie do kogos lub kupic powierzchnie w kontenerze. cos okolo $100 za stope. A o jakie czesci ci chodzi?
@dzigit84 Chodzi mi o dwie opony(komplet) do motoru jak byś mógł to byś mi podał cenę takich opon.Bridgestone wymiary (140/90 R15 i 100/90 R19) konkretnie mi chodzi i ile by z przesyłka wyszło?Odpisz albo na pw albo na e-mail tomaszg620@wp.pl
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Nie mam pojecia po ile chodza takie rzeczy. Zglos sie do Showtime na Vagsociety.pl on pracuje w Kawasaki chyba bo mam wrazenie ze gra nie warta swieczki
To w takim razie dzięki za info. Odpowiedz mi tylko czy ceny na ebay-u pokrywają się w rzeczywistości?
Buciki juz ma a mysle ze na nastepny weekend bedzie juz done
Last edited by GrEgStEr; 03-22-2012 at 09:14 PM.