Kurwa przegrali!!!
Przynajmniej nie maja daleko do domu :p
hahahah, jak by byla kultura i mial ich kto prowadzic to by chlopaki cos jeszcze zrobili w Euro, ale ze kuzwa w dresiku sie chlopakow cwiczy na Euro no to wiocha.
Trener jak trener za duzo nie moze zrobic, ale grali do dupy i tyle. Po prostu nie grali w pilke tylko robili nie wiadomo co. Kicha jak nic......trudno.
![]()
Teraz trzeba kibicowac Niemcom tam mamy dwoch polakow Podolski i Klose. Polska zawsze nie byla w stane wyjsc z grupy. A niemcy zawsze walcza o pierwsze miejsce w finale. Mamy w polskiej druzynie do dupy pilkarzy i trener tutaj nic nie zmieni. Moze kiedys polska bedzie mogla zagrac w finale chociaz o 3 miejsce to juz cos.![]()
I znow nie masz racji :p Klose wyjechal do Niemiec z rodzicami jak mial zaledwie 9 lat. Tam sie wychowal i teraz gra dla Niemcow bo ma lepsze warunki i lepsza $. A z tego co slyszalem to Podolski chcial kiedys grac dla Polski ale PZPN jego nie chcial. Wiec to nie jego wina. Wielu z nas tez przyjechalo tutaj do ameryki bo w polsce ciezko jest dobra prace znalesc. Takie czasy teraz chujowe sa![]()
Mam do was wszystkich tutaj pytanie i za razem prosbe.Nie dlugo moja Jetta MKV TDI DSG bedzie miec 40K miles i musze robic service. Z tego co wiem to potrzebny jest teraz DSG service ktory u dilera kosztuje o kolo $400+. Znacie moze jakiegos dobrego mechanika na terenie NJ/PA ktory jest dobry i sie zajmuje serwisem Niemieckich samochodow? Nie mam ochoty isc do dilera i dac im tyle kasy bo z tego co wiem to wszystko co potrzebne kosztuje gdzies o kolo $100 razem a jak wiadomo stealership zawsze chce wiecej
. Wiec jak ktos z was zna dobrego mechanika to dajcie mi znac.
![]()
Goscie w rsworx robia serwisy dsg. Sam nigdy unich nic nie robilem ale slyszalem ze robia dobra robote i na pewno taniej niz u dealera. Zadzwon zapytaj.
Oo sluchajcie jezeli ktos mysli zeby zrobic giac tune to awe ma dobry deal teraz
http://forums.vwvortex.com/showthrea...he-performance
Sprawdzcie sobie ja sie zapisalem na 9am bede jechal z nnj. Jak ktos sie zdecyduje i chcialby jechac razem dahcie znac.
Apr ma podobny tylko w zaleznosci od dealera moga kasowac za robocizne.
spoko golf, nie ma duzo 1.8t w tym kolorze. czy moze byl swap zrobiony
![]()