i really wish i did so we can all laugh at my misfortune and the horrible haircut that caused it allbut all my baby pix r in polska
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » i keed i keed
![]()
i wish i had my pix from when i was younger to share w u guyseveryone said i looked like a cute lil boy
![]()
![]()
![]()
lol.... i am sure you got something around to show us....
i really wish i did so we can all laugh at my misfortune and the horrible haircut that caused it allbut all my baby pix r in polska
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » zamknij morde ! no i do not !
hahaha......
Quote, originally posted by Gixxie » wiesniak
![]()
![]()
![]()
![]()
gumowce mnie zdradzily, co?
![]()
Quote, originally posted by Coupe-20v » here's a most recent pic i could find. zone i ja na halloween. more pics of your wife please
![]()
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » kurwa penkne ze smiechu !!!! juss so u know im a pro at Pshop
![]()
yo face juss MIGHT end up on that haha
do it, do it
![]()
![]()
![]()
Quote, originally posted by BMPolska » jak tam chlopacy dwie dlugie noce, pelne alkoholu i zabawy
![]()
Quote, originally posted by BMPolska » you still look like a boy
![]()
that's why I didn't recognize her at H20
![]()
ale jestem padniety , dwa dni pod rzad nie wrocilem do domu az do 5rano. 2 dnii malo snu = ja
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » ale jestem padniety , dwa dni pod rzad nie wrocilem do domu az do 5rano. 2 dni i malo snu = ja
![]()
ok....well go to sleep now..
new winter wheels![]()
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3537793
Quote, originally posted by BMPolska » new winter wheels ![]()
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3537793are those the same from last winter only with centers red? Looking hot, I have all black montreals II sitting in my garage, but I'm too lazy to do something to them
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » are those the same from last winter only with centers red? Looking hot, I have all black montreals II sitting in my garage, but I'm too lazy to do something to them
![]()
yup
![]()
Wow, never seen this thread.100% polish here.
Came to America when I was 3.
Was there on vacation 2 years ago.
Love it here and there.
Quote, originally posted by vwishndaetr » Wow, never seen this thread. 100% polish here.
Came to America when I was 3.
Was there on vacation 2 years ago.
Love it here and there.
Witamy
![]()
![]()
PM For any polishing work, wheel refinishing etc.
Quote, originally posted by TurboRed GLi » are those the same from last winter only with centers red? Looking hot, I have all black montreals II sitting in my garage, but I'm too lazy to do something to them
![]()
moje lepsze
![]()
nie zaczynaj !musze zrobic nowe fotki ... czeba kilka pedaluw na vorteksie wkurwic
wczoraj i dzisiaj dowiedzialam sie ile hamuw naprawde jest w tych forums ... szkoda mi ich, wogule zycia nie maja
ohh ! i jaki jest teraz najlepszy zespul w polsce ?? czeba mi nowa muzyke ....
hehehe mkiv forum jest naprawde cos specjalnego, tyle nutswingers i "fachowcow"![]()
![]()
szkoda gadac
jaka muzyke lubisz sluchac? bardziej by mi to pomoglo, chodziaz nic nie znam poza disco polo
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » nie zaczynaj ! musze zrobic nowe fotki ... czeba kilka pedaluw na vorteksie wkurwic
wczoraj i dzisiaj dowiedzialam sie ile hamuw naprawde jest w tych forums ... szkoda mi ich, wogule zycia nie maja
ohh ! i jaki jest teraz najlepszy zespul w polsce ?? czeba mi nowa muzyke ....
Jesli lubisz Hip Hop to posluchaj sobie WWO albo JWP. A jak nie to sciagnij sobie Dode
![]()
Zrobilem pare nowych fotek. Mozecie dac mi jakies komentarze![]()
http://forums.vwvortex.com/zer...42252
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3542253
Quote, originally posted by TurboRed GLi » hehehe mkiv forum jest naprawde cos specjalnego, tyle nutswingers i "fachowcow" ![]()
![]()
szkoda gadac
jaka muzyke lubisz sluchac? bardziej by mi to pomoglo, chodziaz nic nie znam poza disco polo
![]()
ja sluchzm byle czego ... wiencej electroniki (techno/trance) ... ale chce trohe zmienic bo mnie glowa od tego dudnienia boli
![]()
Quote, originally posted by PROSTO. » Jesli lubisz Hip Hop to posluchaj sobie WWO albo JWP. A jak nie to sciagnij sobie Dode
![]()
w gangsterke mnie zamienisz
y0
haha pszypomina mi Chlopacy Nie Placza
jak Bolec rapu sluchal a puzniej klamal ze ma Pitbula kiedy hot doga w lazience chowal haha
Quote, originally posted by Gixxie » haha pszypomina mi Chlopacy Nie Placza
jak Bolec rapu sluchal a puzniej klamal ze ma Pitbula kiedy hot doga w lazience chowal haha
Chlopaki nie placza to jedna z najlepszych Polskich Komedii. Koko Jumbo i do Przodu, to jest moje motto.
![]()
Hey Gixxie, tu masz najlepszy Polski teledyk hehe. ogladnij sobie jakie mamy autostrady w Polsce teraz![]()
![]()
![]()
haha to jest najlepszy film![]()
sprawdze puzniej ... jestem w robocie i boss mi chodi po ofisie
![]()
Quote, originally posted by PROSTO. » Jesli lubisz Hip Hop to posluchaj sobie WWO albo JWP. A jak nie to sciagnij sobie Dode
![]()
WWO, Kasta, Pezet, Paktofonika, Gramatik
![]()
Quote, originally posted by BMPolska » WWO, Kasta, Pezet, Paktofonika, Gramatik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Molesta-Ewenemnt, WSP, WNB, Bez Cenzury, Plomien 81![]()
kurwa gangstery :rollseyes:ja Lzy czasami slucham
if that fits anywhere in the topic
![]()
Moze Dezerter albo Proletariat? Dobre stare kapele, dawno ich nie slyszalem!
Quote, originally posted by Gixxie » kurwa gangstery :rollseyes: ja Lzy czasami slucham
if that fits anywhere in the topic
Bylem na koncercie Lzy jak bylem w Polsce, nawet fajnie bylo hehe
![]()
ehh...musze wkrotce wymienic olej...niecierpie tego robic bo nie moge lewarka podlozyc pod auto bo jest za nisko![]()
Quote, originally posted by PROSTO. » Hey Gixxie, tu masz najlepszy Polski teledyk hehe. ogladnij sobie jakie mamy autostrady w Polsce teraz ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslalem. ze padne jak zobaczylem to
![]()
Oni sa przhuje, bujaja sie po autostradzie, i huj ich auta obchodza
ale pizdzi w Chicagojeszcze tylko kilka miesiecy i bedzie znowu cieplo
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » ale pizdzi w Chicago jeszcze tylko kilka miesiecy i bedzie znowu cieplo
![]()
tutaj tezrano wyjechalem z chaty w krotkim rekawie ale teraz juz moze byc chlodnawo....
![]()
hahaha strasznie smieszne zarty macie tam w CA, ja rano mialem na sobie tylko koszulke, 2 bluzy i kurtke, co ty na to![]()
![]()
Modified by TurboRed GLi at 6:53 PM 11-15-2007
nie watpie! wujas mieszka w chicago i czasem nie dzwoni bo linie tel. zamarzaja...hehe. ogolnie to tesknie troche za sniegiem ale wole go miec 4 godziny jazdy odemnie (tahoe) niz 24/7 przez kilka miesiecy.