czy na gorce i wojska jest tam gdzie plawo kiedys bylo? kolo starego pewexu?
mojego brata zona jest z wojska polskiego blok numer 13...
czy na gorce i wojska jest tam gdzie plawo kiedys bylo? kolo starego pewexu?
Nastepny weekend CVO organizuje kolejny Treffen show, niech wszyscy sie zjezdzaja, bedzie dobra zabawa przez 2 dni. Bronek bedzie sie lal caly czas, Perelka I Zywiec kroluja![]()
![]()
![]()
Nowy wozik
![]()
Quote, originally posted by LBSOHK » w nastepnym wydaniu Eurotuner jest moje corrado , takze kupujcie !!! ![]()
nie
![]()
![]()
![]()
![]()
510hp boost & bottle???
![]()
511 bylo tylko na booscie, no ale teraz pare przerobek bedzie i po zimie nowe numery
![]()
Quote, originally posted by LBSOHK » 511 bylo tylko na booscie , no ale teraz pare przerobek bedzie i po zimie nowe numery
![]()
hehe, luzik. Mam nadzieje, ze przez zime uda mi sie nakrecic jakies dobre numery tez
![]()
Masz moze fotki jakies?
Quote, originally posted by TurboRed GLi » ^ a co sie stalo ze staro taczka??? o i kongratulacjones
![]()
poszla na wymiane
![]()
Whats up Andy?! I'm Poland right now until the Septmeber 8th. How is Florida treating you? It's so relaxing here right now and the weather is much cooler then Floridas.![]()
Quote, originally posted by vwracer00 » Whats up Andy?! I'm Poland right now until the Septmeber 8th. How is Florida treating you? It's so relaxing here right now and the weather is much cooler then Floridas. ![]()
damm kid you like to go there often dont you...hehe... it efing hot here
checking in here...100% polish thanks to the parents but born in Chicago =]sto lat
![]()
Eurojet
Quote, originally posted by Megaa. » checking in here...100% polish thanks to the parents but born in Chicago =] sto lat
sie manko
![]()
Quote, originally posted by Megaa. » checking in here...100% polish thanks to the parents but born in Chicago =] sto lat
Quote, originally posted by TurboRed GLi » ten weekend CVO organizuje kolejny Treffen show, niech wszyscy sie zjezdzaja, bedzie dobra zabawa przez 2 dni. Bronek bedzie sie lal caly czas, Perelka I Zywiec kroluja ![]()
![]()
![]()
Quote, originally posted by mreuro » poszla na wymiane
![]()
lubisz je zmieniac szybko, co
![]()
juz od dawna planuje tam byc ale tylko w sobote. do zobaczenia![]()
Quote, originally posted by Megaa. » juz od dawna planuje tam byc ale tylko w sobote. do zobaczenia bedziesz na auto-x i drags? Dlaczego tylko w sobote? Niedziela jest dniem, gdzie zobaczysz odjebane konkretnie taczki
![]()
![]()
wolala bym jechac w niedziele ale jeszcze nie wiem jak z praca ale wszystko sie powoli okarze...moze nawet tam bede w oba dni![]()
...odrazu przepraszam ale zgodze sie ze ta pogoda to na prawde do dupyzwolnilam sie z pracy i tak daje...
![]()
Quote, originally posted by Megaa. » ...odrazu przepraszam ale zgodze sie ze ta pogoda to na prawde do dupy zwolnilam sie z pracy i tak daje...
![]()
to wzielas sobie wolne i nawet nie przyjechalas na auto-x w OCC dzisiaj
zartuje
![]()
Pokazujesz sie jutro na Treffen? nawet jesli bedzie padalo to bedzie dobre miejsce jutro. Jak zobaczysz gdzies czerwono taczke z czerwonymi kapciami to odezwij sie
![]()
do jutra
![]()
Quote, originally posted by tofik0 » Siemka chlopaki, ja jestem z Bialegostoku, ale mieszkam w NJ
ciekawe, ja pijam tylko Perelke
Quote, originally posted by People’s Car » Z Kanady, Edmonton.
![]()
fajna taczka
![]()
Ja nie ale bede na H2O
Quote, originally posted by mreuro » Ja nie ale bede na H2O luzik, ja tez. Lecisz czy jedziesz taczka?
Quote, originally posted by TurboRed GLi » luzik, ja tez. Lecisz czy jedziesz taczka?
Jade dziewuchy taczka... cos okolo 17godzin jazdy
![]()
czesc wam wszystkim, ja niedawno wrucilem z wakaci w Polsce.. tu mam pare fotek ..
http://smg.photobucket.com/alb...kacje/
Gdzie byles w polsce?TurboRed----> 3.1L jest spowrotem na chodzie, wszystko wprelozylem do innej budy i pocinam. Apropo jak by ktos szukal MK3 GTI shell to jest do rozebrania, wszystko poza silnikiem i trans. Cala buda, dash, kola, siedzienia, itp. narka wszystkim, ja polecam Lomze Mocna!!!
Tody,
ty to wogole na vortex niewchodisz co nie?W jaka bude wsadziles motor? wlozyles tez zawieszenie i chamulce to nowe budy?
Wszyskto przelozone (silnik, trans, zawieszenie, wydech, itp.) do MK3 GTI mullberry. Na vortexie jestem co dzien tylko nie pisze zabardzo.