wstali wszyscy do roboty dzisiaj czy co ?
ja tesz... ide spac bo kurwa dzis po robocie bylo duzo piwka.. i teraz ide lulac... kurwa nie wiem czy wstane do roboty. Ha! bedzie cieszko!!!!! NaRKA!!!!
Quote, originally posted by Gixxie » wstali wszyscy do roboty dzisiaj czy co ? taaaa tylko troche sie spuzinilem do roboty
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » wstali wszyscy do roboty dzisiaj czy co ? mam dlugi dzien. jestem juz w pracy dzis od 0500 i pracuje do 1830.
faaack delta air lines.
Modified by 03MK4VR6 at 11:24 AM 10-24-2008
bylem na 3 dniowym szkoleniu golfa mk6 i scirocco,
golf jak golf ale sciro zrobilo a mnie mega wrazenie.
na torze testowalem to na slalomie, tescie losia i po wyznaczonym torze. DCC does the jobhttp://pl.youtube.com/watch?v=oVLLP_fyN1Y
6 x 6
zajebiste![]()
Siemanko..widze ze bijemy Ruskow i to konkretnie..ja wstalem wlasnie i glowa peka mi od kaca. Lech+Zoladkowa+Belweder= Kac hehe
PM For any polishing work, wheel refinishing etc.
ps. potrzebuje sn zmienic tutaj, i nie moge nic ciekawego wymyslecKtos ma moze jakies fajne pomysly dla mnie, piwo na mnie
![]()
wlasnie wrocilem do domu po sobotnich melanzachale mnie kark napierdala od spania na kanapie
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » wlasnie wrocilem do domu po sobotnich melanzach ale mnie kark napierdala od spania na kanapie
![]()
A ja zabralem zonke na wycieczke do NYC, pokazalem gdzie pracuje a teraz tak siedze i ogladam tv. Jutro poniedzialek..tzreba wstac do roboty
![]()
Quote, originally posted by PROSTO. » A ja zabralem zonke na wycieczke do NYC, pokazalem gdzie pracuje a teraz tak siedze i ogladam tv. Jutro poniedzialek..tzreba wstac do roboty
![]()
Ja mialem impreze rodzinna
a teraz to do mnie chyba kacor dochodzi, a jak juz pomysle, ze jutro poniedzialek to extra energi dostaje
![]()
Quote, originally posted by BMPolska » czesc chlopaki, jak tam weekend? weekend byl zajebisty, leniuchowalem sie przez caly dzien i szalalem nocami, a dzisiaj siedze z woda na kaca
![]()
Quote, originally posted by TurboRed GLi » weekend byl zajebisty, leniuchowalem sie przez caly dzien i szalalem nocami, a dzisiaj siedze z woda na kaca
![]()
ty zawsze masz kaca
![]()
ale mi sie niechcialo wstawac dzisiaj rano
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » ale mi sie niechcialo wstawac dzisiaj rano
![]()
mnie tesz sie nie chcialo.... siedzialem na moim luzku rzez 10min i sie zastanowialem czy isc do roboty czy dalej spac
no ale jakos sie wugrzebalem no i jestem w robocie... ale kurwa dlugi dzien.
![]()
![]()
Quote, originally posted by BMPolska » ktoś widzą Saw 5? ja nie ogladam takich strasznych filmow, pozniej mi sie snia koszmary w nocy
![]()
![]()
Quote, originally posted by Sebek » http://pl.youtube.com/watch?v=hHpBInOpzY4
spoko reklama, ale troche skierowana do doroslych ludzi a nie mlodziezy w moim zdaniu.
Quote, originally posted by Gixxie » ty zawsze masz kaca
![]()
ale mi sie niechcialo wstawac dzisiaj rano
![]()
ja nie, tylko czasami w Sobote, lub Niedziele, lub Poniedzialek, lub caly weekend
![]()
Quote, originally posted by BMPolska » ktoś widzą Saw 5? I haven't but want to. Does it actually end this time around? I haven't seen the third one yet bit I still check my closet before bed because of the first one.
Quote, originally posted by PolskiHetzen » I haven't but want to. Does it actually end this time around? I haven't seen the third one yet bit I still check my closet before bed because of the first one.
it clears up what happened in the first 4 and tied them all together, but it opened up for another 1
hm maybe I'll rent the third one. The first one was pretty damn good though.
poczekaj na spot reklamowy GTI
Quote, originally posted by TurboRed GLi »
spoko reklama, ale troche skierowana do doroslych ludzi a nie mlodziezy w moim zdaniu.
, poza tym rocco jest dla mlodych golf5d dla tradycjonalistow
![]()
Siemanko wszystkim....jak tam poczatek tygodnia u wszystkich? Ja wrocilem z roboty i ogladam NBA w telewizji. Jutro mozliwe ze zajme sie troche felgami bo najwyzszy juz czas.![]()
jak tam warjaty ?
Quote, originally posted by mreuro » mnie tesz sie nie chcialo.... siedzialem na moim luzku rzez 10min i sie zastanowialem czy isc do roboty czy dalej spac
no ale jakos sie wugrzebalem no i jestem w robocie... ale kurwa dlugi dzien.
![]()
![]()
kazde rano dla mnie takie jest
![]()
moja robota jest 5min od domu to zawsze wyobwijana w kordle lerze do ostatniej minuty .. a potem jak piorun zapierdalam
Quote, originally posted by TurboRed GLi » ja nie, tylko czasami w Sobote, lub Niedziele, lub Poniedzialek, lub caly weekend
![]()
![]()
ja nie pamietam ostatni raz co mialam kaca
![]()
wogule nie mam czasu na picie lol
Witam wszystkich. Co tam slychac? Mialem dzisiaj wolne wiec postanowilem odnowic "ranty" na nowych felgach.Przed:
![]()
![]()
![]()
Po:
![]()
![]()
![]()
Teraz tylko czekac na wiosne:
![]()
![]()
![]()
ahh same nudy i tutaj cosik cihosuper wygladaja marcin
co urzyles ? sandpaper ?
Quote, originally posted by Gixxie » ahh same nudy i tutaj cosik ciho super wygladaja marcin
co urzyles ? sandpaper ?
Tak zaczalem an 400 grit a skonczylem na 2000. reka mi odpada hehe
Quote, originally posted by PROSTO. » Tak zaczalem an 400 grit a skonczylem na 2000. reka mi odpada hehe
![]()
![]()
Quote, originally posted by PROSTO. » Tak zaczalem an 400 grit a skonczylem na 2000. reka mi odpada hehe
ehh nie nazekaj bo warto bylo
polishing ftw
ja chyba przez zime odnowie swoje felgi bo nie dbalam zabardzo o nie przez lato :/
bede taka ja ty marcin i zaczne tesz z 400grit hehe
is nice
Quote, originally posted by PROSTO. » Witam wszystkich. Co tam slychac? Mialem dzisiaj wolne wiec postanowilem odnowic "ranty" na nowych felgach I like
Quote, originally posted by Sebek » poczekaj na spot reklamowy GTI , poza tym rocco jest dla mlodych golf5d dla tradycjonalistow
hahaha, no to chyba, ze tak. Sprzedajecie juz rocco w Polsce?
Quote, originally posted by PROSTO. » Siemanko wszystkim....jak tam poczatek tygodnia u wszystkich? Ja wrocilem z roboty i ogladam NBA w telewizji. Jutro mozliwe ze zajme sie troche felgami bo najwyzszy juz czas. ![]()
Ja codziennie od Poniedzialku wstaje kolo 530am, i pracuje jakies 10-12 h
nie wiem, co sie dzieje. Nawet mi sie niechce na vortex wchodzic
![]()
No nareszcie zrobiles cos dobrego z tymi felgami. Wygladaja zajebiscie, zuch chlopak z Ciebie marcinku, jak Cie reka boli to powiedz, zonie, zeby Ci piwo podala
![]()
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » ja nie pamietam ostatni raz co mialam kaca ![]()
wogule nie mam czasu na picie lol
ja kiedykolwiek mam kaca, powtarzam sobie, ze to ostatni raz
![]()
zawsze mam z tym problemy niewiadomo czemu
![]()
Quote, originally posted by Gixxie » ehh nie nazekaj bo warto bylo
polishing ftw
ja chyba przez zime odnowie swoje felgi bo nie dbalam zabardzo o nie przez lato :/
bede taka ja ty marcin i zaczne tesz z 400grit hehety co potrzebujesz zrobic to kupic moje felgi, ktore sa odrazy polished
![]()