Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 10 of 10

    Thread: What's api.viglink.com ? and why does it stop me accessing external links?

    Hybrid View

    1. Member sweatyworker's Avatar
      Join Date
      May 4th, 2005
      Location
      Melbourne, Australia
      Posts
      5,823
      07-04-2011 11:07 PM #1
      Whenever I clink on a link in a post I end up at a page hosted at api.vigilink.com with a message stating


      Unknown API method: /api.viglink.com/api/click


      Not sure what is up. Vista on a work laptop running IE 7
      Edit: Seems to be when clicking on links quoted from another post.
      Quote Originally Posted by Mr Stubby, Esq. View Post
      buy both, save time.

    2. Moderator rich!'s Avatar
      Join Date
      Feb 18th, 1999
      Location
      SoFLA
      Posts
      9,213
      Vehicles
      '12 Touareg, '12 CC
      07-06-2011 08:42 PM #2
      some sort of tracking/affiliate link service - http://www.viglink.com/support/faq

      opt out
      http://www.viglink.com/support/optout
      .: FireVortex the Browser Extension for VWVortex :: Download now for Firefox & Google Chrome :: Powered by etivite

      .: Features: Full Ignore a Member :: Thread Previews :: Kill Threads :: Products Search :: Quick Menu (favorite forums, subscribe topics, recently viewed) :: Custom Emoticons :: Quick Reply :: Full Screen Mode :: MyPage :: Kill Quoted Images :: Kill Quotes in Sigs :: more...

    3. Member mad8vskillz's Avatar
      Join Date
      Aug 20th, 2001
      Location
      Philthadelphia
      Posts
      11,331
      Vehicles
      '11 tundra, '03 sv1000, 14 grom
      09-15-2011 02:38 PM #3
      i'm getting this on all the out-pointing links on vortex too
      and the corp firewall blocks viglink, so no outbound links ever work
      Demokratikally Elekted Fist Lieutenant of the Outside Cavalry of the Independent People's Republik of Offtopikstan
      Quote Originally Posted by GodSquadMandrake View Post
      That's too bad but, VWVortex said so... so you have to do it now.

    4. Member Racer187's Avatar
      Join Date
      Oct 14th, 2006
      Location
      Lehigh Valley PA
      Posts
      951
      Vehicles
      2 B5A4s - 2 Mk3s - 2010 Freightliner - 2014 Subewhat?
      10-31-2011 10:28 AM #4
      I'm getting this too. So bad so, that the links rich! put in his post also take me to the 'Oops this link appears to be broken' page. WTF is going no and what can I do?
      Windows7 @ home.

    5. Member Suture's Avatar
      Join Date
      Sep 15th, 2000
      Location
      Northern VA
      Posts
      1,491
      Vehicles
      2013 Golf R
      11-07-2011 02:10 PM #5
      Opting out didn't help me. Links just don't work on the forum anymore for me. Instead, I have to manually highlight them, copy, and paste into a new tab. IE8, Chrome, and Firefox.

    6. Senior Member Hostile's Avatar
      Join Date
      May 29th, 2002
      Location
      NoVA
      Posts
      29,387
      Vehicles
      '15 STi & '13 GTI
      11-11-2011 05:22 PM #6
      Quote Originally Posted by Suture View Post
      Opting out didn't help me. Links just don't work on the forum anymore for me. Instead, I have to manually highlight them, copy, and paste into a new tab. IE8, Chrome, and Firefox.
      Just right-click the link and choose "copy link" or address or whatever the option is. Then right-click into the address bar and choose paste.

      No reason to be highlighting anything.

    7. 11-15-2011 06:04 PM #7
      I keep "opting out" of Viglink and it keeps coming back!
      __________
      GCF - The Alternative Automotive Community

      it's = it is
      its = possessive of "it"

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •