Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Page 6 of 23 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
    Results 126 to 150 of 555

    Thread: Whats wrong with your .:R today?

    1. Member FigureFive's Avatar
      Join Date
      Dec 21st, 2003
      Location
      Nashville, TN
      Posts
      2,626
      Vehicles
      MkIV R32 (R.I.P), E36 M3 Sedan
      11-03-2011 06:04 PM #126
      My MFD went whacky on me this morning. The temp readout jumped around from -58 to +40. It was 55 and rainy here . I suppose my car could have been having an out of body experience and making instantaneous trips to Antarctica and back, but I doubt it.

    2. Member Mr.Barker's Avatar
      Join Date
      Sep 8th, 2010
      Location
      Cincinnati
      Posts
      608
      Vehicles
      Tornado Red .:R32
      11-03-2011 09:53 PM #127
      Clutch is slipping. Has been off and on for a couple weeks. Only under moderate accelleration.


      Also my passenger seat "flip" leaver keeps coming off. With I could find me some j-caps.


      And I need a new washer for my oil drain plug. Or a new oil drain plug as my current one is leaking ever so slightly.

    3. Member FigureFive's Avatar
      Join Date
      Dec 21st, 2003
      Location
      Nashville, TN
      Posts
      2,626
      Vehicles
      MkIV R32 (R.I.P), E36 M3 Sedan
      11-04-2011 10:43 AM #128
      Quote Originally Posted by Mr.Barker View Post
      Clutch is slipping. Has been off and on for a couple weeks. Only under moderate accelleration.


      Also my passenger seat "flip" leaver keeps coming off. With I could find me some j-caps.


      And I need a new washer for my oil drain plug. Or a new oil drain plug as my current one is leaking ever so slightly.
      I've got a drain plug and possibly some spare washers I'll send you for the price of shipping. PM me if you want it. I switched out to an ECS magnetic plug a while ago, so the OE one is just clutter for me.

    4. Member Mr.Barker's Avatar
      Join Date
      Sep 8th, 2010
      Location
      Cincinnati
      Posts
      608
      Vehicles
      Tornado Red .:R32
      11-04-2011 11:21 AM #129
      Quote Originally Posted by FigureFive View Post
      I've got a drain plug and possibly some spare washers I'll send you for the price of shipping. PM me if you want it. I switched out to an ECS magnetic plug a while ago, so the OE one is just clutter for me.
      That's exactly what I was going to do next time i place an order with ecs. Thank you very much though, I really appreciate the offer.

    5. 11-04-2011 05:40 PM #130
      Quote Originally Posted by Mr.Barker View Post
      Clutch is slipping. Has been off and on for a couple weeks. Only under moderate accelleration.


      Also my passenger seat "flip" leaver keeps coming off. With I could find me some j-caps.


      And I need a new washer for my oil drain plug. Or a new oil drain plug as my current one is leaking ever so slightly.


      if the clutch is slipping under moderate acceleration its darn near close to done.....usually when a clutch FIRST starts to go bad you cant tell with normal driving..but if you do a hard roll on 4th or 5th gear it will slip....

      baby it! clutch replacements suck!
      Authorized Oakley dealer PM me for trades or needs.....also Contact lenses of ANY variety!

    6. Member Nicky666's Avatar
      Join Date
      Jan 1st, 2007
      Location
      Buffalo, NY
      Posts
      818
      Vehicles
      2004 VW R32
      11-04-2011 07:01 PM #131
      First visit from the Swedish chef himself, he went away after I got gas and restarted the car a few times running errands.

    7. Member werdnakills's Avatar
      Join Date
      Jun 7th, 2011
      Location
      Albuquerque, NM
      Posts
      1,220
      Vehicles
      2004 .:R32, 2012 GLI
      11-04-2011 07:26 PM #132
      Quote Originally Posted by Nicky666 View Post
      First visit from the Swedish chef himself, he went away after I got gas and restarted the car a few times running errands.
      What does that light even mean?
      VRalliance #43
      Quote Originally Posted by DCJodon View Post
      My crayons smell like MK4s, please help.

    8. Member Nicky666's Avatar
      Join Date
      Jan 1st, 2007
      Location
      Buffalo, NY
      Posts
      818
      Vehicles
      2004 VW R32
      11-04-2011 07:38 PM #133
      Check gas cap. There was no reason for it to come on out of nowhere it was snug. I chalk it up to the infamous Vw gremlins.

    9. Member VdubbPeach's Avatar
      Join Date
      Mar 25th, 2008
      Location
      Eldersburg MD
      Posts
      2,931
      Vehicles
      2004 VW .:R32 S/C 78' Kawasaki kz650SR built
      11-04-2011 09:29 PM #134
      That will start yapping randomly if the gas cap seal starts going bad.
      (O : o)=R32=W====(o : O)
      I <3 (.Y.)
      If you don't like my post. IDGAF.

    10. Member werdnakills's Avatar
      Join Date
      Jun 7th, 2011
      Location
      Albuquerque, NM
      Posts
      1,220
      Vehicles
      2004 .:R32, 2012 GLI
      11-04-2011 10:41 PM #135
      Quote Originally Posted by Nicky666 View Post
      Check gas cap. There was no reason for it to come on out of nowhere it was snug. I chalk it up to the infamous Vw gremlins.
      Good to know! I've never seen it before.. And since I don't have a bentley
      VRalliance #43
      Quote Originally Posted by DCJodon View Post
      My crayons smell like MK4s, please help.

    11. Banned ThatVdub's Avatar
      Join Date
      May 28th, 2010
      Location
      Jax, FL
      Posts
      6,931
      Vehicles
      Golf R
      11-04-2011 10:59 PM #136
      ^^^ It should be in your owners manual.

      My pass door no longer has pms
      tomorrow to find out why my rear wiper wont spit worth the f'.

    12. Member werdnakills's Avatar
      Join Date
      Jun 7th, 2011
      Location
      Albuquerque, NM
      Posts
      1,220
      Vehicles
      2004 .:R32, 2012 GLI
      11-04-2011 11:49 PM #137
      Don't have that either
      VRalliance #43
      Quote Originally Posted by DCJodon View Post
      My crayons smell like MK4s, please help.

    13. Member Mr.Barker's Avatar
      Join Date
      Sep 8th, 2010
      Location
      Cincinnati
      Posts
      608
      Vehicles
      Tornado Red .:R32
      11-05-2011 07:36 AM #138
      Quote Originally Posted by Idok View Post
      if the clutch is slipping under moderate acceleration its darn near close to done.....usually when a clutch FIRST starts to go bad you cant tell with normal driving..but if you do a hard roll on 4th or 5th gear it will slip....

      baby it! clutch replacements suck!
      WellI guess it's more under harder accelleration. Like going up a hill or something and I'll give it some of the loud pedal it will slip. Normal driving though and I can't even tell. I am going to baby it though because OEM replacements are not cheap.

    14. Member Nicky666's Avatar
      Join Date
      Jan 1st, 2007
      Location
      Buffalo, NY
      Posts
      818
      Vehicles
      2004 VW R32
      11-05-2011 10:06 AM #139
      Quote Originally Posted by VdubbPeach View Post
      That will start yapping randomly if the gas cap seal starts going bad.
      Good piece of info, thanks I had no idea why it did it. That will be the first check.

    15. Member milwaukeeandy's Avatar
      Join Date
      Feb 28th, 2010
      Location
      Milwaukee, WI
      Posts
      5,801
      Vehicles
      FC Tii
      11-05-2011 10:22 AM #140
      Quote Originally Posted by ThatVdub View Post
      3 emails later and after multiple calls, KW still wont answer if they found my shipment
      (that arrived at KW 12 days ago) or not, Adam YOU better have a good DAMN excuse!!!

      12 F'n DAYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Tell me, it's me right, not KW... Me!
      ive sent KW at least 4 or 5 emails in the past 2 weeks, i think ive only received 2 back so far. they're not very consistent, but when they do email me back they're helpful. its a tough one with them

      Quote Originally Posted by Kstyle View Post
      Same things as always.

      Windshield cleaning stuff dont spray, leak under hood.

      Both door microswitches out.

      Reverse light switch out.

      CLEAR COAT AAARGGG.
      i have the same problem with my windshield sprayers, but only occasionally.

      and my reverse switch went out, try taking the switch out and removing the little washer first before buying a new switch.

      i bought a new switch and washer and it still didnt work til i just took the washer off

    16. Banned ThatVdub's Avatar
      Join Date
      May 28th, 2010
      Location
      Jax, FL
      Posts
      6,931
      Vehicles
      Golf R
      11-05-2011 10:53 AM #141
      Quote Originally Posted by Kstyle View Post
      Windshield cleaning stuff dont spray, leak under hood.
      This is not a big deal. The nozzle may leak around the jount, or the hose conncect to it.
      Pull the nozzle out, and some hose, and locate exactly where it leaks. Then replace.

      IIRC, a replacement nozzle comes with some tubing and wires/plug (for heater).
      That may fix that issue.

      My rear nozzle is not shooting fluid, and I know it's not clogged, so I am going to try and figure out why it does that.

      My pass door would not lock/unlock, pulled off the panel and the thing got a life, so I am hoping it was a loose wire behind the panel. Becuase it is working great now.

    17. Member werdnakills's Avatar
      Join Date
      Jun 7th, 2011
      Location
      Albuquerque, NM
      Posts
      1,220
      Vehicles
      2004 .:R32, 2012 GLI
      11-05-2011 02:25 PM #142
      I have the same issue but I think what happened with mine is the line to the rear washer fluid was so clogged that it caused the connection from the pump to the rear line to break so now I have to get a whole new pump before I can wash my back window
      VRalliance #43
      Quote Originally Posted by DCJodon View Post
      My crayons smell like MK4s, please help.

    18. Member Alive By time's Avatar
      Join Date
      Feb 2nd, 2006
      Location
      North San Diego
      Posts
      4,959
      Vehicles
      12' CW 4DR Golf [R] (SOLD) 13' RB 4DR Golf R
      11-05-2011 02:45 PM #143
      Car was dead. Got a new battery
      Blue One

    19. Member BlueDream's Avatar
      Join Date
      Nov 7th, 2010
      Location
      Corvegas
      Posts
      325
      Vehicles
      MK4 R32
      11-05-2011 04:10 PM #144
      Keep get a whining noise on decel/accel in first and second gear... I can hear it more when I go through a parking lot and stay in first gear . Starting to concern me more and more. Just changed my transmission fluid due to the fact that it was extremely hard to change gears when the car was cold. Seems to have fixed the issue for now

    20. Banned ThatVdub's Avatar
      Join Date
      May 28th, 2010
      Location
      Jax, FL
      Posts
      6,931
      Vehicles
      Golf R
      11-05-2011 05:14 PM #145
      Quote Originally Posted by werdnakills View Post
      I have the same issue but I think what happened with mine is the line to the rear washer fluid was so clogged that it caused the connection from the pump to the rear line to break so now I have to get a whole new pump before I can wash my back window
      Why would you have to get a new pump for a broken hose?

    21. Member werdnakills's Avatar
      Join Date
      Jun 7th, 2011
      Location
      Albuquerque, NM
      Posts
      1,220
      Vehicles
      2004 .:R32, 2012 GLI
      11-06-2011 04:32 PM #146
      Quote Originally Posted by ThatVdub View Post
      Why would you have to get a new pump for a broken hose?
      The hose isn't what broke, its the piece on the pump that connects to the hose that broke

    22. Member Brake_Dust's Avatar
      Join Date
      Sep 23rd, 2001
      Location
      PA/Toronto
      Posts
      8,332
      Vehicles
      R32
      11-06-2011 04:53 PM #147
      Got a CEL and the R now idles like an air compressor

      my bud pulled some codes with the ECS scanner and got
      something wrong with the MAF
      O2 sensor intermittent..
      gotta take it to the dealer for thorough scan

    23. Member VdubbPeach's Avatar
      Join Date
      Mar 25th, 2008
      Location
      Eldersburg MD
      Posts
      2,931
      Vehicles
      2004 VW .:R32 S/C 78' Kawasaki kz650SR built
      11-06-2011 05:02 PM #148
      Same sh*t, different day.
      (O : o)=R32=W====(o : O)
      I <3 (.Y.)
      If you don't like my post. IDGAF.

    24. Banned ThatVdub's Avatar
      Join Date
      May 28th, 2010
      Location
      Jax, FL
      Posts
      6,931
      Vehicles
      Golf R
      11-06-2011 05:09 PM #149
      Quote Originally Posted by werdnakills View Post
      The hose isn't what broke, its the piece on the pump that connects to the hose that broke
      OH I see... Well, my shiznet is clogged somewhere down the line
      I have to figure out where. My pump is fine, the nozzle is fine, just got to find where is the
      blackage is at.

    25. Member NickGTI32's Avatar
      Join Date
      Sep 16th, 2009
      Location
      CA
      Posts
      479
      Vehicles
      2004 VW Golf R32
      11-07-2011 02:03 AM #150
      ABS and TCS lights came on shortly followed by a CEL checking it out tomorrow still feels sounds and drives fine tho... ? weird.

    Page 6 of 23 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •