Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast
    Results 211 to 245 of 365

    Thread: Navigation firmware update for RNS-510

    1. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      03-28-2012 10:08 AM #211
      Quote Originally Posted by Rheinland Technik View Post
      If your are referring to the speed limit display on the right hand side of the NAV screen when driving the interstate, showing the posted speed limit, my NAV had that before the FW update. Is this what your are referring to or something else?
      That’s what I’m talking about it.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    2. Member Rheinland Technik's Avatar
      Join Date
      Apr 2nd, 2010
      Location
      Charlotte, NC
      Posts
      4,376
      Vehicles
      2010 CC 3.6 4Motion Exec.
      03-28-2012 10:47 AM #212
      Hopefully it will still be there, either way, I will have to update my maps as a few major roads do not show up that have been opened over the past year or two.

    3. Member
      Join Date
      Mar 2nd, 2011
      Location
      CT
      Posts
      622
      Vehicles
      2008.5 Passat VR6 4Motion/Sport Sedan
      03-28-2012 06:08 PM #213
      They're still there. I'm on version 3M of the maps and would like to update due to changes in roads here in the Northeast but it's $200 for the 4M maps...maybe next release

    4. Member jettsy's Avatar
      Join Date
      Mar 28th, 2011
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      1,996
      Vehicles
      2011 Jetta
      04-03-2012 09:51 PM #214
      any idea if this(1140 update) will work with my rns-510 version A part number: 3C0035684A H15 sw 0380

    5. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      04-03-2012 11:17 PM #215
      Quote Originally Posted by jettsy View Post
      any idea if this(1140 update) will work with my rns-510 version A part number: 3C0035684A H15 sw 0380

      Yes it should work. You will be ok just follow the instruction and read the entire thread as you will see how other members have solved there issues if you will have any.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    6. Member jettsy's Avatar
      Join Date
      Mar 28th, 2011
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      1,996
      Vehicles
      2011 Jetta
      04-03-2012 11:44 PM #216
      Quote Originally Posted by Seki View Post
      Yes it should work. You will be ok just follow the instruction and read the entire thread as you will see how other members have solved there issues if you will have any.
      cheers mate
      SteveMKVI JettaMy Car Activate Full MFD MK6 Jetta DIY

    7. 04-24-2012 02:03 AM #217
      Just updated my RNS-510 from 0360 to 1140.
      Great job from all of you getting me there.
      Successfully installed VIM, too - mostly to have access to version info.

      Unfortunately, I ran into the same issues L8train, nic11 and polarizer experienced.
      Just bought my 2010 Jetta TDI from Carmax and it did not come with a DVD...

      Anyone of you able to help?

      Thanks

      Joe
      Last edited by Joe_South; 04-24-2012 at 02:09 AM. Reason: accidentally hit return...

    8. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      04-24-2012 11:17 AM #218
      Quote Originally Posted by Joe_South View Post
      Just updated my RNS-510 from 0360 to 1140.
      Great job from all of you getting me there.
      Successfully installed VIM, too - mostly to have access to version info.

      Unfortunately, I ran into the same issues L8train, nic11 and polarizer experienced.
      Just bought my 2010 Jetta TDI from Carmax and it did not come with a DVD...

      Anyone of you able to help?

      Thanks

      Joe
      You got a PM.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    9. Member EuRoGTI86's Avatar
      Join Date
      Sep 27th, 2008
      Location
      LongIsland, NY
      Posts
      5,218
      Vehicles
      2012 Volkswagen Jetta S, 2010 Kawasaki KLR650
      04-28-2012 10:41 PM #219
      if one is to buy a RNS-510 in EU can he put US maps onto it?
      R.I.P. Allen A.K.A. vr6inside98. 89'-11' I LOVE YOU MAN
      Tri state area. VAG-COM (VCDS) Scans/Mods available (HEX+CAN)/Suspension install available/Fender rolling available. Send me a PM for pricing!
      Instagram- @mr_toffee

    10. Member jettsy's Avatar
      Join Date
      Mar 28th, 2011
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      1,996
      Vehicles
      2011 Jetta
      04-28-2012 11:10 PM #220
      I think it would work but there are limitations to the unit. Like no Sirius radio and such. I would stick with a NA unit even if it's a little more
      SteveMKVI JettaMy Car Activate Full MFD MK6 Jetta DIY

    11. Member EuRoGTI86's Avatar
      Join Date
      Sep 27th, 2008
      Location
      LongIsland, NY
      Posts
      5,218
      Vehicles
      2012 Volkswagen Jetta S, 2010 Kawasaki KLR650
      04-28-2012 11:28 PM #221
      A lil more lol. a lot more here in NA.
      R.I.P. Allen A.K.A. vr6inside98. 89'-11' I LOVE YOU MAN
      Tri state area. VAG-COM (VCDS) Scans/Mods available (HEX+CAN)/Suspension install available/Fender rolling available. Send me a PM for pricing!
      Instagram- @mr_toffee

    12. Member jettsy's Avatar
      Join Date
      Mar 28th, 2011
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      1,996
      Vehicles
      2011 Jetta
      04-29-2012 12:04 AM #222
      Not if you know how to look!!
      SteveMKVI JettaMy Car Activate Full MFD MK6 Jetta DIY

    13. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      04-29-2012 01:54 AM #223
      Some time back, I purchased an RNS 510 that was from a 2009 Eos. The lady who owned the car moved to Belgium and had to purchase a different unit. The install into my 09 went very smoothly and I am having no problems with the NAV.

      The only updating I have done is install some updated maps and currently have the latest V4.

      My question is this, and please excuse me if this has already been answered because a search doesn't bring up much info, can my unit, which has the original SW Version 0320 be updated?

      I am not sure if there is anything to be gained by doing this. Like I said, the unit gives me no trouble what so ever.

      Again, please accept my apologies is this has already been discussed on this forum. I just haven't been able to locate it.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    14. Member
      Join Date
      Jan 31st, 2005
      Location
      Jacksonville, FL
      Posts
      129
      Vehicles
      2009 CC Lux
      04-29-2012 02:13 AM #224
      Being a US unit with an earlier version than the 1140 posted here means you should be able to update it. It should improve the performance of your unit and make it quicker, though if your current unit is quick enough it may not even be a point you care about. You can also add the VIM, though the usefulness and legality of that are up for debate anyway.

    15. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      04-29-2012 09:47 AM #225
      Quote Originally Posted by InvertedB View Post
      Being a US unit with an earlier version than the 1140 posted here means you should be able to update it. It should improve the performance of your unit and make it quicker, though if your current unit is quick enough it may not even be a point you care about. You can also add the VIM, though the usefulness and legality of that are up for debate anyway.
      Forgot to mention in my original post that I did add the VIM mod, just for kicks and giggles. I have no intention of using it but my wife loves movies so she has used it a time or two while I was driving. Since I really don't care that much, I was never tempted to watch the screen and never will.

      Like you said, since my unit is not slow coming on and finding a satellite, I probably shouldn't mess with different firmware. In fact, based on what I had been hearing, before I got the nav unit, I was a bit concerned about the slowness, but have found it is as fast as any GPS unit I have ever had.

      I currently have 4 portable GPS units and am using my latest portable in the CC. It is no faster or slower than MY RNS 510. Both are great. Within a few seconds, my units are fully functional.

      Thanks very much for your input, I really appreciate it.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    16. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      04-29-2012 10:13 AM #226
      Quote Originally Posted by EuRoGTI86 View Post
      if one is to buy a RNS-510 in EU can he put US maps onto it?
      To answer your question short, No it will not work without some big time modification to the unit.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    17. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      04-29-2012 10:23 AM #227
      Quote Originally Posted by DavidPaul View Post
      Some time back, I purchased an RNS 510 that was from a 2009 Eos. The lady who owned the car moved to Belgium and had to purchase a different unit. The install into my 09 went very smoothly and I am having no problems with the NAV.

      The only updating I have done is install some updated maps and currently have the latest V4.

      My question is this, and please excuse me if this has already been answered because a search doesn't bring up much info, can my unit, which has the original SW Version 0320 be updated?

      I am not sure if there is anything to be gained by doing this. Like I said, the unit gives me no trouble what so ever.

      Again, please accept my apologies is this has already been discussed on this forum. I just haven't been able to locate it.
      David, if you have the 0320 firmware now and have the V4 maps I would strongly suggest you do the update. They are just made to work with each other.
      And yes you can update from 0320 to the 1140 without any issues.
      Mine was a 0320 as well and a few members that I helped update.
      You will get some more functions on the RNS, graphics as well you will be able to change the color of it using VAG-COM.
      Hope this helps. If you have any problems feel free to contact me via PM as I don’t spend much time on the CC forum since I treaded her in for the A6 recently.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    18. Member
      Join Date
      Jan 31st, 2005
      Location
      Jacksonville, FL
      Posts
      129
      Vehicles
      2009 CC Lux
      04-29-2012 02:16 PM #228
      Quote Originally Posted by Seki View Post
      you will be able to change the color of it using VAG-COM.
      That's an interesting feature I was unaware of. Just adding things I need to play with .

    19. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      04-30-2012 09:58 AM #229
      Volkswagen set the color schemes as follows, changing the color scheme is easy to accomplish with Vagcom/VCDS.

      And here is the how to. And what you will get.

      Highline:



      Sportsline:



      Premium:




      Using Vagcom/VCDS open Channel 37 - Navigation



      Select "Coding - 07" to start the coding process.



      Click on "Long Coding Helper" to start the "Long Coding Helper"



      Go to Byte 7 and select via the dropdown box the variant that you want to use.



      Highline



      Sportsline



      Premium



      After you have made your selection click on "Exit"
      Exit Vagcom/VCDS and reboot the RNS 510 by pressing the < and > buttons on the left side of the DVD slot and whilst holding them press the far right info button next to the dvd slot. The new colour scheme will not display until the unit is rebooted.

      On the Skoda Columbus you cannot change the color scheme as it’s always set to a version of premium.
      Last edited by Seki; 04-30-2012 at 10:09 AM.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    20. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-01-2012 10:59 PM #230
      Seki,

      Thanks so much for your expert advice. I upgraded my Rev A Nav unit from Firmware 0320 to 1140.

      After reinstalling my V4 map the upgrade is fantastic.

      I love the 3 color treatments that are available through VagCom plus the speed limit signs that now apperar on my maps. I hate tickets so the latter is a great improvement.

      There may be other improvements that I haven't discovered yet.

      Now I have just one more improvement to my toy for additional enjoyment. Gotta love technology.

      Here at the VWvortex site, we really appreciate your input and large amount of help.

      Continue enjoying your beautiful A6. Saw a blue one at the dealer today and it was a real show stealer.

      David <><
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    21. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      05-02-2012 04:46 PM #231
      ^^^^^^
      Glad it all worked out for you and that you are happy with the results!
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    22. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-06-2012 01:52 AM #232
      Quote Originally Posted by DavidPaul View Post
      Seki,

      Thanks so much for your expert advice. I upgraded my Rev A Nav unit from Firmware 0320 to 1140.

      After reinstalling my V4 map the upgrade is fantastic.

      I love the 3 color treatments that are available through VagCom plus the speed limit signs that now apperar on my maps. I hate tickets so the latter is a great improvement.

      There may be other improvements that I haven't discovered yet.

      Now I have just one more improvement to my toy for additional enjoyment. Gotta love technology.

      Here at the VWvortex site, we really appreciate your input and large amount of help.

      Continue enjoying your beautiful A6. Saw a blue one at the dealer today and it was a real show stealer.

      David <><
      The following isn't really a serious issue but am curious as to why this happened.

      After installing the 1140 software, I lost the ability to bring up the hidden menu in Nav set up. When I try to change it via VAGcom, it gives me an error and will not let me change the value from "0" to "1".

      Is this just the way it is with SW 1140 or is there a work around?

      Still loving my new firmware.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    23. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      05-06-2012 09:55 AM #233
      Quote Originally Posted by DavidPaul View Post
      The following isn't really a serious issue but am curious as to why this happened.

      After installing the 1140 software, I lost the ability to bring up the hidden menu in Nav set up. When I try to change it via VAGcom, it gives me an error and will not let me change the value from "0" to "1".

      Is this just the way it is with SW 1140 or is there a work around?

      Still loving my new firmware.
      Run the VIM software and it will unlock it.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    24. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-06-2012 09:07 PM #234
      Quote Originally Posted by Seki View Post
      Run the VIM software and it will unlock it.
      Will do. I had VIM on my old firmware but forgot the fact that it went away with the new software addition.

      Tnx for the help.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    25. Member
      Join Date
      Jan 31st, 2005
      Location
      Jacksonville, FL
      Posts
      129
      Vehicles
      2009 CC Lux
      05-06-2012 09:22 PM #235
      David, did you need to use your map disk to get it all working properly when you were done?

      Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

    26. Member jettsy's Avatar
      Join Date
      Mar 28th, 2011
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      1,996
      Vehicles
      2011 Jetta
      05-06-2012 09:44 PM #236
      Quote Originally Posted by InvertedB View Post
      David, did you need to use your map disk to get it all working properly when you were done?

      Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
      I had to insert mine
      SteveMKVI JettaMy Car Activate Full MFD MK6 Jetta DIY

    27. 05-06-2012 10:17 PM #237
      I need to VIM my A6 2012... I'm in Charlotte NC... need help..

    28. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-07-2012 02:17 AM #238
      Quote Originally Posted by InvertedB View Post
      David, did you need to use your map disk to get it all working properly when you were done?

      Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
      Yes.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    29. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-07-2012 02:28 AM #239
      Quote Originally Posted by luckbruno View Post
      I need to VIM my A6 2012... I'm in Charlotte NC... need help..
      Here is a link to the file you need which is

      RECODE_VIM_Berto89.zip‎

      http://www.robpol86.com/index.php/Fi...IM_Berto89.zip

      Unzip it and burn it to a cd.

      I take no responsibility for the installation of any files you may download. It worked for me though.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    30. Member jettsy's Avatar
      Join Date
      Mar 28th, 2011
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      1,996
      Vehicles
      2011 Jetta
      05-07-2012 08:08 AM #240
      ^^that will not work for your Audi
      SteveMKVI JettaMy Car Activate Full MFD MK6 Jetta DIY

    31. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      05-07-2012 09:20 AM #241
      Quote Originally Posted by DavidPaul View Post
      Here is a link to the file you need which is

      RECODE_VIM_Berto89.zip‎

      http://www.robpol86.com/index.php/Fi...IM_Berto89.zip

      Unzip it and burn it to a cd.

      I take no responsibility for the installation of any files you may download. It worked for me though.
      Do not use this on the 2012 AUDI!!!!! With a 3G MMI unit installed. They are not the same units!
      Last edited by Seki; 05-07-2012 at 11:47 AM.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    32. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      05-07-2012 09:22 AM #242
      2012 AUDI MMI3G VIM


      These are the instructions I used for enabling VIM on my 2012 A6 MMI 3G You will need VAG-COM/VCDS. If they are the same systems it should work. You will need to download the serial # decoder program as you will need it to generate the VIM code.

      1. Select control module 5F in VAG-COM/VCDS
      2. Select "Advanced ID - 1A"
      3. Submit the value from the "Serial number" field into the program. If there's more than one serial number, use the first one!
      4. Select "Security Access - 16"
      5. Enter the personal login-code provided by the VIM Program.
      6. Press "Do It!". If you receive a "code not valid" message try the alternate code. If neither code works it's likely that your control module doesn't support VIM adaptation.
      7. Select "Adaptation - 10"
      8. Select channel 48
      9. Press read
      10. Set the value to 255
      11. Press test
      12. Press save
      13. Press "Done, Go Back", close the controller and quit the software
      14. Now reset the MMI.


      Hope this helps.
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    33. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-07-2012 03:15 PM #243
      I burned a CD with the vim_berto89 file which I installed in my RNS510 when it had the 0320 firmware.

      This very same CD in not working with my current 1120 firmware. I am getting the "change to hour" clamp error.

      I have changed my clock to 24 hour but still no joy. Something I am missing? Do I need to go through VAGcom?
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    34. Member Seki's Avatar
      Join Date
      Nov 19th, 2009
      Location
      New York
      Posts
      2,985
      Vehicles
      2012 A6
      05-07-2012 03:27 PM #244
      Quote Originally Posted by DavidPaul View Post
      I burned a CD with the vim_berto89 file which I installed in my RNS510 when it had the 0320 firmware.

      This very same CD in not working with my current 1120 firmware. I am getting the "change to hour" clamp error.

      I have changed my clock to 24 hour but still no joy. Something I am missing? Do I need to go through VAGcom?
      How do you have 1120
      2012 A6
      Need VAG-COM/VCDS PM me

    35. Member
      Join Date
      Nov 27th, 2009
      Location
      50 Miles South of Tucson AZ
      Posts
      2,246
      Vehicles
      2013 CC and 2009 Eos
      05-07-2012 05:02 PM #245
      Quote Originally Posted by Seki View Post
      How do you have 1120
      Sorry, I meant 1140.

      I finally got the CD to start running but then got an error

      "Down Grade Error

      Target loaded with media version 528207

      Inserted media version 528207"

      The rest of the message was how to restart the unit, which I did.

      Is there a different file that should be used with 1140 firmware?

      There is, however, one other possibility why I got the "Down Grade" error. Even though I did upgrade my firmware, perhaps the VIM is still installed from my previous download with the older firmware. I will check it out later today by putting in a Movie DVD and taking a little ride.

      If the latter is true, then it still doesn't explain why I don't have the hidden menu. Will find out soon.
      Last edited by DavidPaul; 05-08-2012 at 05:26 AM.
      13 CC Sport Plus/K@N Air Filter/Complete LED Interior Lighting/18" Interlagos/Cooper tires/Underbody LED Safety Lighting/Chrome Mirrors & Door Handles.
      09 Eos/Tech Package/RNS510/K&N Filter/Silver & Black Leather Seats/Sherwood Dash Kit/LED Interior Lighting/Underbody LED Safety Lighting/Under Seat Drawer/R-Line Flat Bottom MFSW/Volk-L Bluetooth/Dash Cubby/BackUp Cam

    Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •