Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 3 of 3

    Thread: head light problem

    1. Member vDuByu92's Avatar
      Join Date
      Nov 14th, 2010
      Location
      LongIsland
      Posts
      791
      Vehicles
      '10 wolfsburg, mk4 jetta
      02-23-2012 04:57 AM #1
      i have a mkv jetta with the reflector housing. my right side hid stopped working so i went to put back the regular bulb and it worked for 1 minute and then stopped working and never came on again. i switched the bulb with a new one and its still not working but the left side is working perfectly with both the hid and regular h7 bulb. if anyone can help me out, please do thanks

    2. Member xJOKERx's Avatar
      Join Date
      Apr 8th, 2009
      Location
      San Antonio, TX
      Posts
      785
      03-01-2012 09:11 PM #2
      Quote Originally Posted by vDuByu92 View Post
      i have a mkv jetta with the reflector housing. my right side hid stopped working so i went to put back the regular bulb and it worked for 1 minute and then stopped working and never came on again. i switched the bulb with a new one and its still not working but the left side is working perfectly with both the hid and regular h7 bulb. if anyone can help me out, please do thanks
      What set up do you have in the car


      Hid, reflector housing, canbus? relay? vag-com programming for xenon with shutter?

      there are lots of things that can cause this issue other than a possible fuse, or even circuit.

    3. Member vDuByu92's Avatar
      Join Date
      Nov 14th, 2010
      Location
      LongIsland
      Posts
      791
      Vehicles
      '10 wolfsburg, mk4 jetta
      03-02-2012 12:06 AM #3
      i fixed it

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •