Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 5 of 5

    Thread: MY 1990 20v 90q

    1. Member DeutschWerx503's Avatar
      Join Date
      Dec 30th, 2010
      Location
      503
      Posts
      102
      Vehicles
      1990 90 20v Quattro, 2000 Passat 2.8 GLX
      03-07-2012 07:02 PM #1
      at about 4000 rpm I have major lag and occasional sputter any ideas as to what may cause this especially since red-line is 7000rpm... it has new o2 sensors and new oil change and drives fine except the lag between 3500 and 4000 rpm

    2. Member Hybrid_Hatch's Avatar
      Join Date
      Oct 24th, 2005
      Location
      Salt Lake City, UT
      Posts
      1,364
      Vehicles
      04 Audi A4 Avant, 95 Audi S6 Avant
      03-11-2012 04:14 PM #2
      check the cat, if it is clogged, that could be the reason. do you have original injectors? have you checked for vacuum leaks? these are the things i would look at first.

    3. Member DeutschWerx503's Avatar
      Join Date
      Dec 30th, 2010
      Location
      503
      Posts
      102
      Vehicles
      1990 90 20v Quattro, 2000 Passat 2.8 GLX
      03-11-2012 07:20 PM #3
      I thought about injectors no cat clog and vaccuum leaks fixed alread wonderin if it could be the MAf

    4. Member
      Join Date
      Nov 19th, 2008
      Location
      Atlanta-Chicago
      Posts
      815
      Vehicles
      92 verde rado gernade(dd),90Q 20v, red rado 24v build
      03-15-2012 12:19 AM #4
      Make sure your tps not fry, causing a dead spot. If have bentley manual. Ohm it out. Also if you have original injectors, it time to upgrade them. You will thank yourself getting rid junk injectors.

    5. Member DeutschWerx503's Avatar
      Join Date
      Dec 30th, 2010
      Location
      503
      Posts
      102
      Vehicles
      1990 90 20v Quattro, 2000 Passat 2.8 GLX
      03-15-2012 06:21 PM #5
      yea the Throttle sensor relitivly cheap and injectors I wanst hte upgrade but dont have the cash for 034 injectors yet just bought my fiances wedding band... i feelits an injector spray pattern issue... not 100 percent but got a feeling... EFF U HITACHI!

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •