Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 26 to 36 of 36

    Thread: Is 06J121026AN the latest water pump rev. for a 2.0TSI (CAW) engine?

    1. 05-01-2012 06:41 PM #26
      Quote Originally Posted by Dirty_Dub View Post
      They are ordering new pump but the service manager told me I could pick up my car as the sound I'm hearing is not from the bearing but from the seal. He said he will call me when the new pump comes and they will install it the same day. He told me that it is the same part number but it could be superseeded to a newer pump before it arrives. I asked him if is the same part number who's to say that the sound won't come back his reply was "it may but I couldn't tell you for sure"
      Ask your dealer about 06h121026BE and 06h121026BF.

      And 06h121026AR
      Last edited by feplazas; 05-01-2012 at 06:59 PM.

    2. Junior Member
      Join Date
      Feb 14th, 2011
      Location
      NJ
      Posts
      73
      05-01-2012 07:59 PM #27
      Quote Originally Posted by feplazas View Post
      Ask your dealer about 06h121026BE and 06h121026BF.

      And 06h121026AR
      He said it didn't matter what part number I told him about he had to go by what his computer showed him to order. We shall see VWOA has been contacted for a second time.

    3. Junior Member
      Join Date
      Feb 14th, 2011
      Location
      NJ
      Posts
      73
      05-18-2012 07:37 PM #28
      I'm starting to hear the pump once again

    4. 05-18-2012 08:46 PM #29
      Quote Originally Posted by Dirty_Dub View Post
      I'm starting to hear the pump once again
      I had my wp replaced for the fifth time a month ago, and they also replaced a seal (06H103085Q) with a new rev. (06H103085J). Truth is the noise has not come back.

    5. Member GlfSprtCT1's Avatar
      Join Date
      Feb 8th, 2002
      Location
      East Hartford, CT
      Posts
      3,061
      Vehicles
      2011 CSG GTI
      05-20-2012 11:02 PM #30
      Quote Originally Posted by feplazas View Post
      I had my wp replaced for the fifth time a month ago, and they also replaced a seal (06H103085Q) with a new rev. (06H103085J). Truth is the noise has not come back.
      2011 GTI / APR Stage 3+ -Carbonio stg1 intake-APR catted dp-Magnaflow catback-APR intercooler-Audi S3 shifter-Podi boost tap/boost gauge-034 Motorsports engine/trans mounts (street density)-DXD stg2 daily-H&R coilovers-APR 27mm rear swaybar/Whiteline adj. end links-vcds coding tweeks-Tinted oem tails-HPA 6 piston bbk/80a subframe mount-Peloquin LSD
      Follow on instagram @glfsprtct1

    6. Junior Member
      Join Date
      Feb 14th, 2011
      Location
      NJ
      Posts
      73
      05-21-2012 10:14 AM #31
      Any update?

    7. Member MasterNele03's Avatar
      Join Date
      May 27th, 2008
      Location
      West Palm Beach, FL
      Posts
      4,666
      Vehicles
      2000 C/W Jetta, 2005 XC90, 2010 CW GTI, 2010 Maxima SV, 2014 Durango, 2008 Yamaha R6
      05-21-2012 10:17 AM #32
      Quote Originally Posted by Dirty_Dub View Post
      Any update?
      Not on my end, mine is still whining occasionally and I guess we'll have to wait until feplazas has a few more miles on his to see if that new seal fixes the issue.
      Drive it like you stole it!!!
      XBL GT: MasterNele 03

    8. 05-21-2012 12:40 PM #33
      Quote Originally Posted by MasterNele03 View Post
      Not on my end, mine is still whining occasionally and I guess we'll have to wait until feplazas has a few more miles on his to see if that new seal fixes the issue.
      True. Too soon to call it a success. I'll keep you posted.

    9. Semi-n00b
      Join Date
      Dec 30th, 2004
      Location
      Southern California
      Posts
      15
      Vehicles
      '12 VW CC Sport, '09 Infiniti G37 Sedan
      05-28-2012 03:32 AM #34
      Quote Originally Posted by feplazas View Post
      True. Too soon to call it a success. I'll keep you posted.
      Any updates?

      I just got a brand new '12 CC 2.0T and am having the same problem.

      At this point, don't even know if I should mention it to the dealer since there is no guaranteed fix .

      More info here:
      http://forums.vwvortex.com/showthrea...ing-water-pump

    10. Member ptfern's Avatar
      Join Date
      Apr 15th, 2004
      Location
      Orlando FL
      Posts
      444
      Vehicles
      2012 CC R-Line Reflex Silver
      05-28-2012 10:56 AM #35

    11. 05-28-2012 07:06 PM #36
      Quote Originally Posted by ptfern View Post
      Newest for some engine codes (CBFA GTI's). BA is still showing as latest for CCTA engines.

    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •