Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 3 of 3

    Thread: Unable to post

    1. Former Advertiser
      Join Date
      Feb 9th, 2012
      Location
      San Luis Obispo
      Posts
      49
      Vehicles
      05' Audi 3.2 TT
      04-19-2012 06:14 PM #1
      Hello to whoever handles this. Is there some reason I can't post a new thread in anything other than the technical section of this forum???

      This is what comes up:

      vBulletin Message
      Jesse@AccuAir,

      you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

      Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
      If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.


      Jesse

    2. Vortex Media Group Staff Tim@VMG's Avatar
      Join Date
      Dec 11th, 2001
      Location
      Baltimore, MD
      Posts
      18,575
      Vehicles
      2012 GTI Autobahn
      04-20-2012 07:37 AM #2
      Hi Jesse-

      Did you get this taken care of already, perchance?

      I just tested your account, and I was able to post a couple of threads in a few different forums.

      Let me know if you're still having the issue, and I'll have another look for you.

      -Tim
      The artist formerly known as SilverSLC
      Forum Rules | How To Use vBulletin

      VWVortex | Fourtitude | INR8 | Kilometer Magazine | Swedespeed
      "When you're traveling at lower speeds, and by lower speeds I mean anything under 120 miles per hour..." -Allan McNish

    3. Former Advertiser
      Join Date
      Feb 9th, 2012
      Location
      San Luis Obispo
      Posts
      49
      Vehicles
      05' Audi 3.2 TT
      04-20-2012 11:50 AM #3
      Hey SilverSLC,

      It's still doing the same thing for me. I am trying to post a WTB ad in the Audi TT classifieds. Whenever I try and hit new post or whatever the button is it gives me the you don't have permission warning.

      Thank you,
      Jesse

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •