Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 4 of 4

    Thread: missfire is this plug running lean???

    1. 04-25-2012 01:36 AM #1
      IMG_20120424_235307


      IMG_20120424_235257

    2. Member Krieger's Avatar
      Join Date
      May 5th, 2009
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      4,182
      Vehicles
      Turbocharged 2004 Civic SI with K20/K24 engine swap, 2006 Audi A3
      04-25-2012 02:41 AM #2
      looks terrible. should be a nice whiteish brown color with a very even spread across the whole plug.

      honestly looks like its running really lean and hot. if you let it go, it might melt or become damaged. stock plugs? might be an injector issue.
      2006 Audi A3 | 2.0T | 6MT | APR Stage 2+ | Fully loaded ECU | FK grill | EJ CAI | BSH TBP |EJ DV Reloc. | Eurojet TBE | EuroJet Catch Tank | Cross drilled and Slotted Rotors | EBC "Redstuff" Kevlar | Raceland Coilovers | Forge Side to Side Short Shifter | Forge Front to Back Short Shifter | Devil's Own DVC-30 Methanol injection | BSH RSB | BSH Motor mount Kit | 42 DD Shifter Bushings | HPFP Stage 1 upgrade |

    3. 04-28-2012 12:52 AM #3
      plugs are 2 weeks old lol

    4. Member RUbbish's Avatar
      Join Date
      May 7th, 2007
      Location
      Mississauga, ON, CAN
      Posts
      997
      Vehicles
      2007 MK5 GTI FSI
      04-30-2012 04:00 PM #4
      Quote Originally Posted by j7balla7j View Post
      plugs are 2 weeks old lol
      M'yeah.. that can't be good lol

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •