Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 8 of 8

    Thread: help i need labonte motor sport stage 3 lcd

    1. Member 01ttgt28's Avatar
      Join Date
      Jun 23rd, 2009
      Location
      dartmouth ma
      Posts
      1,387
      Vehicles
      audi tt gt3076r 01 aston martin db7 04 land rover disco 99rolls royce seraph
      04-28-2012 07:27 AM #1
      Mine just lights up blue and the company when under so
      If some one out their has one I will buy it
      http://forums.vwvortex.com/showthrea...t-done-I-guess
      ^^^Big Turbo build lots of pics^^^
      Best shop for repair and custom workin ma
      http://www.wentworthmotorsports.com/

    2. Member 01ttgt28's Avatar
      Join Date
      Jun 23rd, 2009
      Location
      dartmouth ma
      Posts
      1,387
      Vehicles
      audi tt gt3076r 01 aston martin db7 04 land rover disco 99rolls royce seraph
      05-10-2012 08:51 PM #2
      Bump
      http://forums.vwvortex.com/showthrea...t-done-I-guess
      ^^^Big Turbo build lots of pics^^^
      Best shop for repair and custom workin ma
      http://www.wentworthmotorsports.com/

    3. Junior Member
      Join Date
      Dec 26th, 2011
      Location
      Delaware
      Posts
      37
      Vehicles
      stage 1 mk4 gti; stage 3 mk4 .:R32
      12-17-2012 05:08 PM #3
      D00D3!!! Mine is doing the same thing! Just happened a couple weeks ago... Im running the exact same kint on my mk4 R(thats a sick TT you've got btw). Did you ever get any resolve on the issue? I'm looking at controllers from Snow and whoever else.. But i don't wanna get something thts not compatable. Let me know what you came up with! Ive been looking all over the internet and couldn't find anyone with this same problem.

    4. Member 01ttgt28's Avatar
      Join Date
      Jun 23rd, 2009
      Location
      dartmouth ma
      Posts
      1,387
      Vehicles
      audi tt gt3076r 01 aston martin db7 04 land rover disco 99rolls royce seraph
      12-17-2012 08:11 PM #4
      Quote Originally Posted by faceships View Post
      D00D3!!! Mine is doing the same thing! Just happened a couple weeks ago... Im running the exact same kint on my mk4 R(thats a sick TT you've got btw). Did you ever get any resolve on the issue? I'm looking at controllers from Snow and whoever else.. But i don't wanna get something thts not compatable. Let me know what you came up with! Ive been looking all over the internet and couldn't find anyone with this same problem.
      Yeah your screwed I got the snow stage 3 controller its def a lot different and honestly I like the
      Labonte unit much better and thanks u should subscribe to my build a lot of changes on the way going for 500whp
      http://forums.vwvortex.com/showthrea...t-done-I-guess
      ^^^Big Turbo build lots of pics^^^
      Best shop for repair and custom workin ma
      http://www.wentworthmotorsports.com/

    5. Junior Member
      Join Date
      Dec 26th, 2011
      Location
      Delaware
      Posts
      37
      Vehicles
      stage 1 mk4 gti; stage 3 mk4 .:R32
      12-17-2012 09:29 PM #5
      Well son of a bitch...yeah i was looking at snow's stage 3. I dyno'd saturday made 403awhp & 436 ft/lbs without my meth. Ive gotta get on that asap. Thanks for the imput can't wait to see whats next on your build man. I'll be tuned in.

    6. Member 01ttgt28's Avatar
      Join Date
      Jun 23rd, 2009
      Location
      dartmouth ma
      Posts
      1,387
      Vehicles
      audi tt gt3076r 01 aston martin db7 04 land rover disco 99rolls royce seraph
      12-17-2012 10:08 PM #6
      Quote Originally Posted by faceships View Post
      Well son of a bitch...yeah i was looking at snow's stage 3. I dyno'd saturday made 403awhp & 436 ft/lbs without my meth. Ive gotta get on that asap. Thanks for the imput can't wait to see whats next on your build man. I'll be tuned in.
      Wow that's great do u have a build tread I can check out mine made 450 fwhp they shut of my awd
      Because they didn't have awd dyno
      http://forums.vwvortex.com/showthrea...t-done-I-guess
      ^^^Big Turbo build lots of pics^^^
      Best shop for repair and custom workin ma
      http://www.wentworthmotorsports.com/

    7. Member loudgli's Avatar
      Join Date
      Aug 3rd, 2005
      Location
      cbus, ohio
      Posts
      1,646
      Vehicles
      13 BRZ, 07 Rabbit
      06-27-2013 03:39 PM #7
      Hate to bump an old thread....

      But I have a working Labonte stg 3 kit for sale if anyone is interested/needs a display.

      It has the FSI firmware installed.

      I have a part out thread if you search my username.

    8. Member Slayer's Avatar
      Join Date
      Aug 8th, 2000
      Location
      Windham CT
      Posts
      10,870
      Vehicles
      2008.5 GTI w/TSI motor, 1995 GTI Vr6
      07-16-2013 07:12 PM #8
      I also have a labonte S4 system (might have the same lcd?) that had a flakey map sensor (it would quit reading boost until a restart, thus not spray) I'll sell it for parts if anyone is interested
      Check out my Garage build thread 2008.5 GTI 2.0 TSI 6MT / APR K04 V3.1, APR IC, CTS 3" turbo back, Carbonio full intake, GFB DV+, BSH TB pipe, SB Stg2 Endurance clutch, BSH mounts, DG Shortshifter, FFM bracket bushings, Forge big knob, Koni coils, Coolingmist CMGS Meth injection, USRT spacer (DO3 & Snow 100 nozzles), 19" Miro stp3's, Centric rotors, Stoptech pads and TyrolSport bushings

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •