Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 2 of 2

    Thread: digi 2 setup mega injector fail

    1. Member
      Join Date
      Sep 27th, 2010
      Location
      Quebec, Canada
      Posts
      409
      Vehicles
      92 GTI 16v
      05-04-2012 07:08 PM #1
      Anyone ever had this problem ? 2 of the 4 injector even if they arent even connected as soon as the fuel pump turn on the cylinders literally fill with gas and very very fast like if 2 of my 4 injectors were shot and were not but not at all holding the gas anymore ? very weird problem
      Last edited by hantonyc; 05-04-2012 at 08:19 PM.

    2. 05-06-2012 07:23 PM #2
      Quote Originally Posted by hantonyc View Post
      Anyone ever had this problem ? 2 of the 4 injector even if they arent even connected as soon as the fuel pump turn on the cylinders literally fill with gas and very very fast like if 2 of my 4 injectors were shot and were not but not at all holding the gas anymore ? very weird problem
      Sounds like Bad injectors, caused by the EMS or the wiring to the injectors shorted out somehow and made the injectors stay stuck open.

      I guess the injectors could be old and worn out but since 2 are doing the same thing then my best guess is that this problem was caused by something being messed around with/installed incorrectly.

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •