Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 3 of 3

    Thread: problem after spark plug install

    1. Member
      Join Date
      Apr 4th, 2012
      Location
      atlanta, ga
      Posts
      236
      Vehicles
      '07 stg 2 APR GTI FSI
      05-07-2012 05:19 PM #1
      so today i replaced the stock spark plugs at 61000 with new stock ones from the dealer they are the ngk ones for the byp engine. i did not replace the coils.

      so after install the car turned over fine and ideled normally but after reving the engine "after it was up to temp" the rpms would drop below the normal 850 to 800 range to around 600 then it would bounce back up. also in second gear the car has a significant loss of power in the low end and the spin up time feels slow. and at one point durning the test drive it shut off at a light but cranked on fine and that hasnt happened since. any ideas???

    2. Member Krieger's Avatar
      Join Date
      May 5th, 2009
      Location
      Orlando, FL
      Posts
      4,182
      Vehicles
      Turbocharged 2004 Civic SI with K20/K24 engine swap, 2006 Audi A3
      05-07-2012 08:37 PM #2
      boost leak.
      2006 Audi A3 | 2.0T | 6MT | APR Stage 2+ | Fully loaded ECU | FK grill | EJ CAI | BSH TBP |EJ DV Reloc. | Eurojet TBE | EuroJet Catch Tank | Cross drilled and Slotted Rotors | EBC "Redstuff" Kevlar | Raceland Coilovers | Forge Side to Side Short Shifter | Forge Front to Back Short Shifter | Devil's Own DVC-30 Methanol injection | BSH RSB | BSH Motor mount Kit | 42 DD Shifter Bushings | HPFP Stage 1 upgrade |

    3. Member
      Join Date
      Apr 4th, 2012
      Location
      atlanta, ga
      Posts
      236
      Vehicles
      '07 stg 2 APR GTI FSI
      05-07-2012 09:58 PM #3
      that actually was it fixed!

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •