Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 7 of 7

    Thread: Injectors

    1. 05-14-2012 05:36 PM #1
      Will mk4 injectors work on a mk3? I plan on swapping intake manifolds. Also do I need the fuel rail from the mk4?

    2. Member
      Join Date
      May 11th, 2009
      Location
      19805 DE
      Posts
      917
      Vehicles
      96 Golf GL VR6, 05.5 Jetta TDI
      05-14-2012 06:56 PM #2
      Im assuming you mean 2.0.....
      Here ya go.... Search and Destroy

      http://forums.vwvortex.com/showthrea...Build-Swap-DIY

    3. Senior Member reynolds9000's Avatar
      Join Date
      Oct 16th, 2003
      Location
      Chattanooga, TN
      Posts
      24,824
      Vehicles
      MK3 VR6's
      05-14-2012 07:23 PM #3
      Keep the mk3 injectors and fuel rail. There's no need to use the mk4 injectors.
      SoWo

      BHC- It's not about who we are, it's just how we feel.

      Roll Tide.

    4. Member 95jetta17's Avatar
      Join Date
      Jan 20th, 2008
      Location
      York, PA
      Posts
      7,784
      Vehicles
      95 2.0 turbo, 97 vr6
      05-14-2012 08:01 PM #4
      Quote Originally Posted by reynolds9000 View Post
      Keep the mk3 injectors and fuel rail. There's no need to use the mk4 injectors.
      this......what you need mk4 injectors for?
      OG suede

      I survived epic thread 2011 never forget 11/11/11
      Quote Originally Posted by vastxpunk View Post
      You have a harness you forgot to plug back in, and you want to know where it goes? Back where you found it would be my guess..

    5. 05-15-2012 09:20 AM #5
      Some people told me mk4 injectors r better but also I heard mk3 injectors r better

    6. Senior Member reynolds9000's Avatar
      Join Date
      Oct 16th, 2003
      Location
      Chattanooga, TN
      Posts
      24,824
      Vehicles
      MK3 VR6's
      05-15-2012 09:21 AM #6
      Just use the mk3 ones and avoid unforeseen problems.
      SoWo

      BHC- It's not about who we are, it's just how we feel.

      Roll Tide.

    7. 05-15-2012 10:10 AM #7
      Thank you has anyone heard of manually putting the ecu into program mode I read something about putting power to a white wire that goes into the ecu

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •