Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 4 of 4

    Thread: 08 beetle Aux not working?

    1. Member Futura GTI 1eighty's Avatar
      Join Date
      May 19th, 2007
      Location
      Pittsburgh PA
      Posts
      347
      Vehicles
      3 mkII, 2mkIII, 1 mkiv, ad a 08 Beetle (wife)
      06-07-2012 12:06 PM #1
      The Aux input in my wifes Beetle stoped working some time ago. She doesnt care but it drives me crazy not being able to use my ipod in her car. It sounds as if it is playing really far away, haha. Anyone have an idea of what it can be? It is a stock stereo and speakers. let me know!!!! THANKS!!!

    2. Member Futura GTI 1eighty's Avatar
      Join Date
      May 19th, 2007
      Location
      Pittsburgh PA
      Posts
      347
      Vehicles
      3 mkII, 2mkIII, 1 mkiv, ad a 08 Beetle (wife)
      06-08-2012 12:40 PM #2
      Anyone?

    3. Member
      Join Date
      Apr 16th, 2012
      Location
      aston pa
      Posts
      309
      Vehicles
      2007 VW MKV gti
      08-09-2012 10:15 PM #3
      i have the same problem in my gfs 08 beetle, did you figure out a fix?

    4. Junior Member
      Join Date
      Jun 21st, 2012
      Location
      Philadelphia
      Posts
      65
      Vehicles
      2000 VW Beetle GLS 2.0L, 1996 Nissan Maxima GLX
      08-10-2012 08:19 AM #4
      there might be the carbon on the male connector if that port is not used for a while...
      try inserting the pin 100+ times might clear of it self...

      or try something really thin with a piece of alcohol dipped cloth and insert it in to try to clean it...

      have fun
      novice in car repair; learning everyday by experiencing and researching.

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •