Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 3 of 3

    Thread: obd1 vr6 Check engine light problem.

    1. Member
      Join Date
      Jan 24th, 2011
      Location
      Rancho Cucamonga CA
      Posts
      4,766
      Vehicles
      95 gti vr6
      07-03-2012 04:27 PM #1
      OK having a few issues with the car that im trying to get sorted out...This check engine light being one of them...I bought the car with it on..

      So I tried jumping the obd1 connector to get a blink code and to reset it and it doesnt work...It doesnt blink or anything...So i am unable to manually pull codes.

      I left the battery out of the car overnight thinking that it would reset it as well...Hooked it up the next morning started the car and the light was still on...

      Im having a few other issues (idle ect) that im trying to trouble shoot but not being able to pull codes is suckin..Not to mention i will have to smog this thing sooner or later..

      Are there any other alternatives i can do ?

      I called autozone and a few shops seeing if they had obd1 readers and they dont, and CA state legally cant check the codes for you, so i was told (at autopart stores)

    2. Member 3 vDuds's Avatar
      Join Date
      Oct 7th, 2004
      Location
      East Mesa, AZ
      Posts
      1,508
      Vehicles
      2002 GTi 24v VR6 6-speed, 2013 Jetta Sportwagen
      07-03-2012 04:42 PM #2
      Josiah "Mac" - Previous S/N: BMW4L1F3
      1997 - Sequoia green GTi VR6 - sold to a friend.
      2002 - GTi 24v VR6 - six speed. Koni coilovers. - body is ready for bags.
      VRSociety Member #114 VRalliance
      '13 Jetta Sportwagen TDi DSG Tempest Blue - wife's baby hauler

    3. Member
      Join Date
      Jan 24th, 2011
      Location
      Rancho Cucamonga CA
      Posts
      4,766
      Vehicles
      95 gti vr6
      07-03-2012 04:50 PM #3
      Thanks for the Guide, thats a good one to have but it doesnt solve my problem...I hooked up to pin 4 and 15 and i dont get any blinking lights/codes.

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •