VWVortex.com - Need VAGCOM around Oshkosh area
Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 4 of 4

    Thread: Need VAGCOM around Oshkosh area

    1. Member k2boarder2404's Avatar
      Join Date
      Nov 25th, 2006
      Location
      Los Angeles
      Posts
      975
      Vehicles
      .:R
      04-21-2016 04:43 PM #1
      Car dies right after starting. It will run for a few seconds then just cut off. I'm guessing MAF sensor but I want to scan it before I dump $200 on something that might not be the problem. Any help would be greatly appreciated!


      Last edited by k2boarder2404; 04-21-2016 at 04:47 PM.

      Insta: @rrrrally32

    2. Member k2boarder2404's Avatar
      Join Date
      Nov 25th, 2006
      Location
      Los Angeles
      Posts
      975
      Vehicles
      .:R
      04-30-2016 02:22 AM #2
      Anyone?

      Insta: @rrrrally32

    3. Member k2boarder2404's Avatar
      Join Date
      Nov 25th, 2006
      Location
      Los Angeles
      Posts
      975
      Vehicles
      .:R
      05-09-2016 11:06 PM #3
      still looking

      Insta: @rrrrally32

    4. Junior Member
      Join Date
      Mar 5th, 2014
      Location
      Toledo, OH
      Posts
      95
      Vehicles
      2001 Jetta TDI 5 speed blue lagoon metallic
      07-15-2016 10:48 PM #4
      If you disconnect the MAF does it send a default value to the ECU like on a TDI? Wish you were closer...

      Sent from my SM-G920V using Tapatalk

    For advertising information click HERE

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •