VWVortex.com - Vibration under acceleration(not a CV axel or trans mount)
Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    VWVortex


    Results 1 to 3 of 3

    Thread: Vibration under acceleration(not a CV axel or trans mount)

    1. Awaiting Approval
      Join Date
      Apr 8th, 2018
      Posts
      1
      05-31-2019 04:40 PM #1
      Okay guys, I've got a bad vibration, almost a clunk when I'm under any load. When I lift or put it in neutral it is all but gone.
      I can't figure out for the life of me what is causing it. No feedback through the break pedal or steering wheel.

      I've tried (3) 32" new cv axles
      (1) 31 3/16" new cv axle
      New engine and trans mounts all 3 of them
      New wheel bearings
      Bushings are tight and appear in decent shape

      Has anyone else had a similar issue or have any ideas on what is going on with my car?

      TIA!

    2. Remove Advertisements

      Advertisements
       

    3. Member
      Join Date
      Jan 4th, 2007
      Location
      MA
      Posts
      1,919
      Vehicles
      2004 Jetta GLS 1.8T
      06-11-2019 07:42 PM #2
      Might be lower controll arm bushing. How old was the bushing

    4. 06-20-2019 09:08 AM #3
      I had the very same problem on my beetle 2005. but mine was the gearbox mount that' was damaged got it changed an was on my was..in your case check the inner cv. I've seen a video on u tube with a very bad vibration.all the best

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •